reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za pierwszy dzień ciąży przyjmij 14 dni przed punkcja. Ja miałam ją 13 marca, wiec liczę od 28 lutego. Którego dnia miałaś punkcję?

0d1ycsqv6el2ukba.png
Ja miałam criotransfer punkcje w styczniu bo miałam hiperke

Kochana ja nie chcę Cię namawiać ale ja bym na twoim miejscu zrobiła sikacza zobaczysz 2 kreskę i będziesz już spokojna.

He he nie namówisz mnie Kochana jutro idę na wizytę do lekarza jeśli pani doktor powie że to już czas oddam krew i dowiemy się prawdy narazie cierpliwie czekam tylko tak się zastanawiam "głośno" nad tym brakiem objawów...Dla mnie to właśnie trochę inaczej bo ostatnie dwa transfery nie wspominam zbyt przyjemnie, ciągle bóle a teraz tak jakby spokój....Zobaczymy jutro hehh :tak:

reklama
He he nie namówisz mnie Kochana jutro idę na wizytę do lekarza jeśli pani doktor powie że to już czas oddam krew i dowiemy się prawdy narazie cierpliwie czekam tylko tak się zastanawiam "głośno" nad tym brakiem objawów...Dla mnie to właśnie trochę inaczej bo ostatnie dwa transfery nie wspominam zbyt przyjemnie, ciągle bóle a teraz tak jakby spokój....Zobaczymy jutro hehh :tak:
Będzie dobrze :-) Trzymam kciuki :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry