M@gda
Moderatorka
Dziękuję kochana, jest mi przykro z twojego powodu bo ta sama doktor, ale już się nie mogę doczekać twojej dobrej wiadomości i twojego brzuszka i możemy się spotkać na rynku na wiele lody hehe
Ja też chce na lody
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję kochana, jest mi przykro z twojego powodu bo ta sama doktor, ale już się nie mogę doczekać twojej dobrej wiadomości i twojego brzuszka i możemy się spotkać na rynku na wiele lody hehe
Jutro będę przytulała jeden zarodeczek 3dniowy!!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
super! trzymam kciuki!!!Jutro będę przytulała jeden zarodeczek 3dniowy!!!!
oczywiscie .to bardzo wazne badanieDziewczyny Czy oprócz badania AMH miałyście LH i FSH ?
Kochana trzymam jutro mocno kciuki!!! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji4] [emoji4] [emoji4]Jutro będę przytulała jeden zarodeczek 3dniowy!!!!
Pewnie Warszawie też jestem często, więc możemy się wybrać na lody :-)Ja też chce na lody![]()
Ładna beta, u mnie też progesteron nisko - 25
Więc trzymam kciuki za was jutro :-*Jutro będę przytulała jeden zarodeczek 3dniowy!!!!
Kurcze martwi mnie on ale najważniejsze że ruszył i rośnie.
Bo kurcze jak by nie było odgrywa on bardzo ważna rolę teraz dla naszych maluchów.