Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki[emoji4]Jade dzis na bete, przynajmniej jak sie okaze ze nic z tego to posprzatam sobie na swieta przez weekend, bo tak to boje sie cokolwiek ruszyc. Jest 9 dpt wiec juz powinno cos byc. Boje sie przestrasznie
![]()
Trzymam kciuki!!!Jade dzis na bete, przynajmniej jak sie okaze ze nic z tego to posprzatam sobie na swieta przez weekend, bo tak to boje sie cokolwiek ruszyc. Jest 9 dpt wiec juz powinno cos byc. Boje sie przestrasznie
![]()
Mam trzy, więc teraz prawdopodobnie przytule 1, ale bardzo wierze że się uda i pozostale dwa przytule za jakiś czas majac już pewne doświadczenie i będę miała trójeczke, taki mam plan.
Musisz ten dzień trochę rozweselić, także wracaj tu z pozytywną betąJade dzis na bete, przynajmniej jak sie okaze ze nic z tego to posprzatam sobie na swieta przez weekend, bo tak to boje sie cokolwiek ruszyc. Jest 9 dpt wiec juz powinno cos byc. Boje sie przestrasznie
![]()
Jakim antybiotykiem to leczyliscie przez ile dni i jaki byl odatep do kolejnych badan nasienia? Glownie chodzi mi o to jak dlugo trzeba odczekac po kuracji zeby zrobic wynik kontrolny nasienia czy faktycznie sa to 3 miesiace ?Ja miałam ureaplasme