• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Roksii89 wiesz dlaczego zrobiłam ten test bo jak wczoraj zobaczyłam to plamienie to wiedziałam już na 100% że jest coś na rzeczy, nigdy ale to prze-nigdy dopóki zazywałam jakiś progesteron nie krwawienie dopiero kilka dni po odlozeniu progesteronu dostawałam okres a tu takie dawki i plamienie....Dlatego rano już wiedziałam że test wyjdzie pozytywny....
no gratuluje jak nie pomiweszlam nic to Ty mowilas ze miałas wlewy z Tractocile ja tez sie skusilam i czekam tylko u mnie dopiero 3 dpt:)

Roksii89 wiesz dlaczego zrobiłam ten test bo jak wczoraj zobaczyłam to plamienie to wiedziałam już na 100% że jest coś na rzeczy, nigdy ale to prze-nigdy dopóki zazywałam jakiś progesteron nie krwawienie dopiero kilka dni po odlozeniu progesteronu dostawałam okres a tu takie dawki i plamienie....Dlatego rano już wiedziałam że test wyjdzie pozytywny....
Ja się cieszę, że zrobiłaś test teraz masz lżej na sercu, w poniedziałek beta i później usg gratulacje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry