to prawie jak ja.ja mam jutro usg .to bedzie 6 t i 3 dniJeszcze tylko 5 dni i idę na usg to będzie końcówka 7 tygodnia Nie moge się doczekac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to prawie jak ja.ja mam jutro usg .to bedzie 6 t i 3 dniJeszcze tylko 5 dni i idę na usg to będzie końcówka 7 tygodnia Nie moge się doczekac
ciężko wytrzymac,to prawda...Ja mam usg pierwsze 19 kwietnia i to będzie 5 t 2 d. Chyba za wcześnie na serducha ale zobaczę Już moje fasolki na usg, tak mi kazała przyjechać doktor do kliniki. Nie wiem jak ja wytrzymam do tego 19 hehe
Super, Super, super[emoji8] [emoji7] [emoji7]Rano jak wypłynął lutinus to cała wydzielina zabarwiona razem jak się to połączyło to taki ciemny pomarańczowy pod brązowy...
Cudownie !!! Matko jak się cieszę [emoji16][emoji16][emoji16]nastrajasz Mnie pozytywnie Kochana [emoji8]teraz musisz wierzyć ze będzie dobrze !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem tak coś zadziałało ale wszystko razem połączone dało pozytywny skutek.
Czyli w moim przypadku szczepienia w Łodzi, dwa wlewy z intralipidu,wlew z atozibanu i sterydy...
Spokojniejsza będę jak będę widziała że beta dobrze przyrasta i zobaczę serduszko lub serduszka na USG.
Gratuluje :* beta to teraz tylko formalnoscRano jak wypłynął lutinus to cała wydzielina zabarwiona razem jak się to połączyło to taki ciemny pomarańczowy pod brązowy...