czasami pobolewal mnie brzuch,ale nie byl to silny bol.A powiedz mi czy przy tych wszystkich plamieniach miałaś może jakieś bóle brzucha?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasami pobolewal mnie brzuch,ale nie byl to silny bol.A powiedz mi czy przy tych wszystkich plamieniach miałaś może jakieś bóle brzucha?
Ja brałam urlop nie chciałam, żeby w pracy widzieliHej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
Ja jestem na zwolnieniu od Rodzinnego!!Hej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
na dwa tygodnie mialam z kliniki a potem od rodzinnegoHej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
nie zamartwiaj sie.to dopiero 3 dpt.wszystko bedzie dobrze.Dziewczyny dziś 3 dpt i oczywiście jakieś naszły mnie słabe przeczucia... Wiem nie można więc siedzę i ogladam już kolejna z rzędu komedię!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie dzwonili z kliniki ze żaden zarodek z pozostawionych nie osiągnął stadium blastocysty i że nic się nie udało zamrozić!!! Jest tylko ten który jest we mnie!!! I też nie wiem jak się rozwija!!! Ale wierzę w niego bardzo!!!nie zamartwiaj sie.to dopiero 3 dpt.wszystko bedzie dobrze.
Kochana bedzie dobrze. Kropek z Toba zostanie [emoji173] [emoji4] [emoji110] teraz tylko lez i oglądaj te komedie romantyczne i prosze sie mi tu nie stresować bo to nie wskazane kropek tego nie lubi [emoji6]Dziewczyny dziś 3 dpt i oczywiście jakieś naszły mnie słabe przeczucia... Wiem nie można więc siedzę i ogladam już kolejna z rzędu komedię!!!
Bedzie dobrze caly czas trzymam kciuki i ich nie puszczam[emoji110] [emoji110] [emoji110] ten co jest w Tobie jeszcze tam sobie posiedzi cale 9 miesiecy !!!Właśnie dzwonili z kliniki ze żaden zarodek z pozostawionych nie osiągnął stadium blastocysty i że nic się nie udało zamrozić!!! Jest tylko ten który jest we mnie!!! I też nie wiem jak się rozwija!!! Ale wierzę w niego bardzo!!!