M@gda
Moderatorka
I nie tylko.moze powodowac tez wady..Z tego co słyszałam od lekarza i od farmaceuty ibuprofen może blokować implantacje zarodka podczas starań o dzieciątko.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I nie tylko.moze powodowac tez wady..Z tego co słyszałam od lekarza i od farmaceuty ibuprofen może blokować implantacje zarodka podczas starań o dzieciątko.
Z kliniki.Hej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
A ty miałaś crio, prawda?M
Moje fasolki też były 3 dniowe, 4 zostało do 5 doby post do doktor w 5 dobie i mówi, że nic nie ma płacz był ogromny ale widocznie tak miało być
Dokładnie :-)
Tak crio
My tez w.niego wierzymy.Właśnie dzwonili z kliniki ze żaden zarodek z pozostawionych nie osiągnął stadium blastocysty i że nic się nie udało zamrozić!!! Jest tylko ten który jest we mnie!!! I też nie wiem jak się rozwija!!! Ale wierzę w niego bardzo!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz dokladnie.co tam jest napisane u mnie bylo cos certrum ginekologii i macierzyństwa, nic bezposrednio nie skazywalo na klinike leczenia nieplodnosci.no właśnie ja byłam na urlopie ale nie doszło do transferu a drugiego urlopu nie dostanę i tak się zastanawiam co mam zrobić w maju bo na l4 z kliniki jest pieczątka kliniki i zaraz będą gadać a rodzinnego mam walniętego i zapewne mi nie da l4
Czyli te dwa miałaś silne od razu!!?Tak crio
Teraz to zostaje tylko modlitwa i wiara w to że będzie chciał ze mną zostać!
U nas czynik męski, doktor podziała, że zarodki ładne 1-2 klasa i tyle o nich wiem tak naprawdę.Czyli te dwa miałaś silne od razu!!?
A u was problem męski czy żeński!?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom