Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że wszystko dobrze :-) jeszcze raz gratulujęCześć Dziewczyny nie idzie Was nadrobictrzymam kciuki za dzisiejsze transfery i bety
a u mnie z newsów to byłam wczoraj na usg i widziałam serduszko ❤pikalo jak szalone jestem przeszczesliwa., wczoraj gin założył mi kartę ciąży i zlecił potrzebne badania dziś 7 t 3 dzień. Pozdrawiam cieplutko
Ja tez.
mi dopiero 10 dptMi pokazało juz 7 dpt![]()
Do dziewczyny przed transferami ostatnio rozmawiałam z taką bardzo sympatyczną położną co pracuje w klinice wiecie co mi powiedziała żeby przed transferem nie golić nóg - ja nie ogoliłam hehh...
w pierszych tugodniach mialam dokladnie to samo.nie moglam wogole spac.teraz juz jest troszke lepiej.co prawda budze sie po kilka razy do kibelka ,ale zaraz szybko zasypiamDzień dobry Dziewczyny...
Jaka jestem nie wyspana, nie mogę ostatnio w nocy spać, i do tego żołądek tak bardzo boli raz z głodu, za chwilkę zdaje mi się że będę wymiotować masakra jakaś ale przecież o 3:00 w nocy nie pójdę się objadać....W pewnych momentach jak tak leżałam to czułam się jakbym wypiłam kilka głębszych tak się mi w głowie zawracało i za chwilę przechodziło...
u mnie 7 t 2 dzienCześć Dziewczyny nie idzie Was nadrobictrzymam kciuki za dzisiejsze transfery i bety
a u mnie z newsów to byłam wczoraj na usg i widziałam serduszko ❤pikalo jak szalone jestem przeszczesliwa., wczoraj gin założył mi kartę ciąży i zlecił potrzebne badania dziś 7 t 3 dzień. Pozdrawiam cieplutko
moze urodzimy w ten sam dzien?Też się nad tym zastanawiam ale boję się porażki :/Też myślałam o tym ale strasznie się boję, chyba jutro spróbuję testować 9dpt? Może coś się pokaże...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom