aniasiwa
Fanka BB :)
ja zaczelam w dniu transferui bralam do bety...3x1Dziewczyny na ile dni przed crio zaczelyscie brać no spe? Ile razy dziennie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zaczelam w dniu transferui bralam do bety...3x1Dziewczyny na ile dni przed crio zaczelyscie brać no spe? Ile razy dziennie?
moim zdaniem warto ...przy pierwszym transferze nie bralam i mialam straszne bole iskurcze na trzy dni przed @bardzo sie wtedy martwilam i nakrecalam negatywnie.przy drugim razie bralam od poczatku i nic mnie nie bolalo i ja spokojniejsza bylam...ciazy nie szkodzi a zdecydowanie pomaga sie wyluzowac...a to bardzo wazne...Czy warto brać przed i po transferze nospę czy komuś pomogła?
Cudownie Oska! Bardzo sie cieszę! A mówili Ci kiedy możesz wyjść. Jak sie czujesz teraz :*Widziałam serduszka. [emoji7][emoji7] jest dobrze tylko przez ta hiperkę trochę zostanę w szpitalu.
Trzymam kciuki za jutrzejszy pozytywny test! Wrzuć jutro zdjęcie dwóch kreseczek :*Ja mam termin bety wyznaczony na piątek żeby przed świętami skontaktować się z lekarzem w razie ewentualnych zmian w lekach, do niedzieli mam fraxiparine i prolutex, a coś brać muszę, zrobię jutro ten test, co już będzie - do odważnych świat należykupiłam ten polecany faccelle z rossmana, podobno czuły
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo Wam gratuluję. Cieszę się bardzo. [emoji106] [emoji2]Widziałam serduszka. [emoji7][emoji7] jest dobrze tylko przez ta hiperkę trochę zostanę w szpitalu.
Tego Ci życzymy z całego serca! :*Dziewczyny ja juz po transferze. Nic nie czulam. Potem polezalam chwile i do domku.
Tule 2 kropki [emoji173][emoji173] i nie wypuszcze ich przez najblizsze 9 miesiecy [emoji173][emoji173][emoji4][emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie! :*Dziewczyny, dzwonila dla mnie koordynatorka.
Beta 1179. Ladnie rosnie. Jutro do lekarza.
Wlasnie rycze ze szczescia.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciukiMy już po lezymy z moim kropkiemzaciskam nogi na cale 9 miesiecy
![]()
tak nie bedzie.nie mysl o najgorszym.wiem,ze jest Ci teraz bardzo ciezko ale wierzyc trzeba do konca.jestesmy z Toba.Lekarze mówią , ze po wyżej 1000 musi byc cos widac u mnie nic nie widzielidlatego mam jeszcze czekac. Jak nie to operacja
ciąża pozamaciczna