Sol
Fanka BB :)
Ja miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo ją trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?Mialam podany 1 zarodek.Blastocyste 5 dniowa.2 zarodki zamrozone.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo ją trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?Mialam podany 1 zarodek.Blastocyste 5 dniowa.2 zarodki zamrozone.
A dokladnie go obejrzalas? Nie bylo tam zadnego cienia? Ja tez zrobilam test tydzien po transgerze i ja nic nie widzialam a maz widzial i dziewczyny tu widzialy. I wczoraj mialam bete prawie 1200. Spokojnie. Powtorz sikacza.jutro ale nawet jak nie wyjdzie nie stresuj sie.a kiedy testujesz? bo chyba powinnas 17.04 a to drugi dzien swiat?zalecili ci beta hcg?ja glupia wczoraj zrobilam sikacza i wyszedl negatywny![]()
wydaje mi sie,ze to zalezy od kliniki,bo przeciez niektore dziewczyny pisza ze dostaja juz 2-dniowe zarodki.Moze uznali,ze w 6 dniu jest lepiej rozwinieta i wieksze prawdopodobienstwo?Ja miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo jak trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?
nie kompletnie nic nie bylo,jedna krecha czerwona a drugiej wogole nie bylo widac. mialam 1 zarodek 5-dniowyA dokladnie go obejrzalas? Nie bylo tam zadnego cienia? Ja tez zrobilam test tydzien po transgerze i ja nic nie widzialam a maz widzial i dziewczyny tu widzialy. I wczoraj mialam bete prawie 1200. Spokojnie. Powtorz sikacza.jutro ale nawet jak nie wyjdzie nie stresuj sie.
Wez pod uwage iludniowe i ile zarodkow mialas.podane?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No i my cie bedziemy wspierac.to prawda,kazda z nas chce czuc wsparcie....
Mnie tez tak.kazal ale nie wytzymalam.Hmmmm nie wiedziałam,ze sa takie testya mi lekarz kazał robić 14dpt i to beta hcg o sikanych testach nawet nie wspomniał,tylko kazał czekac 2 tygodnie i robic bete.
Wlasciwie to oni mroza je w 5dobie a pozniej rozmrazaja dzien przed transferem i wtedy podaja juz 6 dniowe.Ja miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo jak trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?
chyba kazda z nas zna ten ból czekania na dzien testowania i pewnie kazda z nas robi testy wczesniej niz powinna
to wynik pewnie po poludniu? trzymam mocno kciukiCzekam jak ścięciepsychicznie juz nie daje rady :/ pobrali krew i czekam ma wynik