reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde Magda teraz na odwrót ja Cię kusiłam testem, a ty usg.
Kurde idę się golić i też idę dzisiaj muszę mieć już kurde pewność, czy są dwa, cxy jeden a najważniejsze czy w dobrym miejscu
Kurde idę, a co ale mężowi nic nie mówię hehe bo znowu zjebe dostanę hehe jak za test
To czekamy na zdjęcie dwóch Kropeczek :) daj znać od razu po wizycie. Powodzenia :) :*

Myślicie że ten blady bladzioch wróży dobrze?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ta kreska pokazalaby jakas bete. A nie chcesz zrobic dzis bety a w piatek powtorzyc po tych 48h, jak zalecane? Mialabys spokojne swieta :)
To, ze jest slaba to sie nie przejmuj. To, ze jest znaczy, ze bhcg sie podnioslo. W moczu zawsze bhcg jest nizsza niz ta we krwi. Czesto przy duzej becie kreska nadal jest mocno blada. Jedyne co, to wazne zeby odczytywac te kilka minut po zrobieniu, jak w instrukcji, bo z czasem potrafi wyjsc kreska, ktorej wczesniej nie bylo.

Bardzo mi przykro tule Cię mocno ważne, że się nie podałaś i będziesz walczyć dalej. Trzymam kciuki za Ciebie
Przecież nie zawsze wychodzi za pierwszym razem :-)
Napisałam do kliniki by podali mi powody jakie moga być...I kilka innych pytań... Czekam na odpowiedź...
U mnie był transfer 2 zarodków. Blastocysty i moruli w dniu 5. Tylko że podobno w dzień piąty zaczęły odrzucać komórki... Wiec wiem czy nie za późno mi podali...no i z 10 zaplodnionych nic nie zostało do zamrożenia...

Nic sie nie martw my tu wszystkie trzymamy za Ciebie mocno kciuki
emoji1307.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Beta wczoraj 1594 dzis 2175
Nic sie nie martw my tu wszystkie trzymamy za Ciebie mocno kciuki [emoji1307]
Beta wczoraj 1549 dzis 2175 robili usg ipowiedzieli , ze lepiej niz 2 dni temu zapytałam czy widza cos to odpowiedział lepiej niz wczoraj :( pewnie nie chcą mnie martwić bo widza co sie , ze mna dzieje :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry