CzarnaInka
Fanka BB :)
Moja 6dniowa blastocysta wlasnie ma 15 miesiecy i grzecznie spiJa miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo jak trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja 6dniowa blastocysta wlasnie ma 15 miesiecy i grzecznie spiJa miałam 1 blastocyste 6 dniowa. I tak się zastanawiam czemu oni tak długo jak trzymali? Nie słyszałam żeby jakąś z Was miała 6 dniowa?
Roksi, bo w tym momencie co jestes, to organizm chlonie wszelkie zarazki jak gabka wode. Poczatek ciazy, to takie oslabienie, dzieki niemu nasz organizm nie odrzuca zarodka, ktory jest dla niego, jak mowia ginekolodzy, cialem obcym. No i teraz bardzo latwo Ci sie rozchorowac, a najgorsze, ze w ciazy nie bardzo masz sie czym leczyc. Jakby co, to polecam syrop z cebuli, okropny, ale dziala. Ja tez na poczatku ciazy zachorowalam, a tak to nigdy nie choruje.Kurde moja mama chora, a ja się chyba zaraziłam od rana nie mogę przestać kichac i boję się o fasolki bo cały brzuch boli bo napinam mam nadzieję,że nke będę chora nie teraz jak się wkoncu udało
Oby cos zmienili.Aaaaa... A już myślałam że mnie sami dali na straty... Przed transferem powiedział że szanse są 50%. Kurcze nie wiem co się stało że nawet jeden nie został...
Może oni mi dadzą jakaś odpowiedz... może zmienia coś... Przy następnym podejściu...
oczywiscie ,ze dotrwamy.!innej opcji nie widze@Elvka37 @Małgoś86 u mnie 6t5d więc prawie razem. Obyśmy w tym.gronoe dptrwaly do listopada ...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No czekam na odpowiedź...Oby cos zmienili.
A dlaczego sie nie udalo? Bo in vitro to troche taka loteria... niestety
ja tez cos widzeJa tez tu widzę rozowiutki cień
[emoji127] 28.10.2017

Przykro miHej dziewczyny...
Wróciłam z wieściami...
Niestety po pierwszym podejściu IVF beta "0".
Wkrótce zabieramy się do drugiego podejścia. Jeszcze nie wiem kiedy.. może za dwa miesiące...
Ja lubie syrop z cebuli! Wcale.nie jest okropny!Roksi, bo w tym momencie co jestes, to organizm chlonie wszelkie zarazki jak gabka wode. Poczatek ciazy, to takie oslabienie, dzieki niemu nasz organizm nie odrzuca zarodka, ktory jest dla niego, jak mowia ginekolodzy, cialem obcym. No i teraz bardzo latwo Ci sie rozchorowac, a najgorsze, ze w ciazy nie bardzo masz sie czym leczyc. Jakby co, to polecam syrop z cebuli, okropny, ale dziala. Ja tez na poczatku ciazy zachorowalam, a tak to nigdy nie choruje.
Kiedy usg?Beta wczoraj 1594 dzis 2175
Kiedy usg?
[emoji127] 28.10.2017[/QUOTE
Beta wczoraj 1549 dzis 2175 robili usg ipowiedzieli , ze lepiej niz 2 dni temu zapytałam czy widza cos to odpowiedział lepiej niz wczorajpewnie nie chcą mnie martwić bo widza co sie , ze mna dzieje
![]()