Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasciwie to mam jeszcze jedne wazne pytanie, jakie pigulki na podtrzymanie ma sobie z Polski zalatwic??? I jak je przyjmowac? Mam zamiar brac je na wlasna reke!!!
, wiec zmusil nas do telefonu do czech zeby potwierdzic
-totalny absurd-gdybym wiedziala jak sie to robi to sama bym sobie przywalila, no ale bylo tak ze pojechalismy z domu na punkcje wczesnie rano, po punkcji spedzilismy wakacje w czechach-bylo uroczo i czulam sie super wiec zwiedzanie mnie zrelaksowalo-polecam taki wariant, no i embriolog dzwonila codziennie i informowala jak sie sprawy maja, po 5 dniach mialam transfer-przed nim zostalismy na noc w miescie gdzie miesci sie klinika-plzen, no i po transferze do domu, niestety ze swiezynek cos zaskoczylo na krotko, 1 crio tez nie wypalilo no i za 3 razem bylo ok, przed crio mialam tylko usg u mojego gina jak tam endo i pecherzyki zeby namierzyc owu no i jak bylo zielone swiatlo to wczesnie rano wyruszalismy do kliniki i po transferze do domu, reszte po transferze przejmowal moj gin na miejscu-beta, usg itd