katharina203
Fanka BB :)
O to dobre...ja placz to mialam juz nawet przed ciaza ba zawolanie...moglabym w serialach grac jakie splaczki...To weź przykład ze mnie i becz po prostu,każdy się zlituje, by tylko poszła już sobie he he![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to dobre...ja placz to mialam juz nawet przed ciaza ba zawolanie...moglabym w serialach grac jakie splaczki...To weź przykład ze mnie i becz po prostu,każdy się zlituje, by tylko poszła już sobie he he![]()
Ale cudeńka! Roksi szalejeszPrzedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Na pogrzeby kiedys takie byly wynajmowane. Mialy plakac i rwac wlosy z glowyO to dobre...ja placz to mialam juz nawet przed ciaza ba zawolanie...moglabym w serialach grac jakie splaczki...![]()
Ale przeszperalam forum, zdarzają się takie przypadki że początkowo nie widać zarodka,mówią coś o przerośniętych powłokach endometrium, a trochę hormonami jesteśmy naszpikowane... a finalnie jak podrośnie będzie widoczny, pamiętam jak z moją kuzynką bylam u gin bo nie miała okresu i w 7 tyg nie było widać żadnego pęcherzyka a beta wysoka,a w kolejnym tygodniu już ujawnił się maly SzymonekKazał mieć nadzieje jeszczeoni sa wszyscy siebie warci
![]()
Ale super! Gratulacje! Oooogrooommne! Spokojnej i pięknej ciąży. Teraz to już w święta się pochwalić możesz rodzinceHehehe też tak sądzę u góry jest chłopak na dole dziewczynka :-)
Moze in vitro by mi sie zwrociloNa pogrzeby kiedys takie byly wynajmowane. Mialy plakac i rwac wlosy z glowy
Ciekawe czy dobrze placili.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, super.Dziękuję za trzymanie kciuków :-) Właśnie wróciłam z transferu, który się odbył i nareszcie się doczekałam że było co podać :-) Pierwszy moj transfer :-) Przytuliłam dwie morule średniej klasy po nacięciu otoczki mam nadzieję że zostaną ze mną bo gdzie im lepiej bedzie jak u mamy :-)
Dziękuję wam za wsparcie :-)
I ja sie placzliwa zrobilam bo sobie śpiewam i rycze bez powodu.Super, super.
Mama najlepsza!
Nie ma jak u mamy cichy kat, cieply piec, nie ma jak u mamy, kto nie wierzy jego rzecz. (Tak mi sie piosenka przypomniala)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas jeden nie drozny jajowod i cały czas mieliśmy nadzieje ze damy rade naturalnie ale po 5 latach cierpliwość nam się skończyła!