gosia321
Fanka BB :)
Piekny orzeszekDzieczyny przedatwiam wam mój orzeszek.![]()
Ma 4 mm i jest ladnie umiejscowiony.
Drugiego lekarz nie znalazl, ale tez nie szukal jakos bardzo.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piekny orzeszekDzieczyny przedatwiam wam mój orzeszek.![]()
Ma 4 mm i jest ladnie umiejscowiony.
Drugiego lekarz nie znalazl, ale tez nie szukal jakos bardzo.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosia, ja jestem przeszczesliwa. Nigdy tak daleko nie bylam!!Piekny orzeszekdrugi jeszcze moze sie znajdzie a jak nie to i tak trzeba sie cieszyc ze sie kropek zadomowil i zostanie tam.przez kolejne 8 miesiecy
Gratulacje KochanaPrzedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Super!!! Cudownie!!! Gratulacje!!! Bardzo podobne wyniki mamy.Dziewczyny jest wynik
Poniedziałek 13dpt - 622
Środa 15dpt - 1580
Nie wierzę!!!!!!!!!!!!
Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie

SUPER!!!! [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76]Dziewczyny jest wynik
Poniedziałek 13dpt - 622
Środa 15dpt - 1580
Nie wierzę!!!!!!!!!!!!
Brawo! Oby tak dalej [emoji1]Dziewczyny jest wynik
Poniedziałek 13dpt - 622
Środa 15dpt - 1580
Nie wierzę!!!!!!!!!!!!
To Roksii do łóżka z imbirem, miodem i cytryna! Albo pod kocyk z książka. Trzymam kciuki, zeby Cie nie rozłożyło!Kurde moja mama chora, a ja się chyba zaraziłam od rana nie mogę przestać kichac i boję się o fasolki bo cały brzuch boli bo napinam mam nadzieję,że nke będę chora nie teraz jak się wkoncu udało
Czuję się Oki dzisiaj,trochę chyba zaczynają mi się pojawiać mdłości albo się wkrecam, może się dziać ze mną wszystko ale, żeby moje dzieciaczki były zdrowe i żebym mogła je zobaczyć za niecałe 8 miesięcy. Dziękuję kochana, że pytasz, ty też tam dbaj dobrze o Was :-*Gratulacje Kochanaza 8 mcy będą śliczne maluszki
jak się czujesz ?