gosia321
Fanka BB :)
Geatulacje kochana warto bylo czekac 2 miesiace na taki piekny widok i teraz mozesz sie pochwalic rodzince na swietaPrzedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Siostra bedzie na 2 planie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Geatulacje kochana warto bylo czekac 2 miesiace na taki piekny widok i teraz mozesz sie pochwalic rodzince na swietaPrzedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Kurde sama nie wiem co ta beta mówi dzwoniłaś może do lekarza?Dzis beta 17,34. Czyli wciaz rosnid , tylko czemu jest taka niska jak u Was juz przekroczyla tysiace![]()
Dziękuje miałyście wszystkie rację :-) jeszcze się boję powiedzieć powiem jak zobaczę serduszkaGeatulacje kochana warto bylo czekac 2 miesiace na taki piekny widok i teraz mozesz sie pochwalic rodzince na swieta
Siostra bedzie na 2 planie![]()
My powiedzieliśmy jak był pecherzykDziękuje miałyście wszystkie rację :-) jeszcze się boję powiedzieć powiem jak zobaczę serduszka
Wierze ze tak jest sama nie moge sie doczekac takiego momentu u mnie mam nadzieje ze 3 procedura bedzie u mnie ostatnia i szczesliwa w taki widok i rozowa pupe albo dwie po 9 miesiacachGosia, ja jestem przeszczesliwa. Nigdy tak daleko nie bylam!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram to wspanialy moment na to zeby przekazac rodzince taka wspaniala informacjeMy powiedzieliśmy jak był pecherzykpochwal się na świeta, będzie to najlepszy prezent, teraz będzie tylko lepiej
![]()
Dziewczyny jest wynik
Poniedziałek 13dpt - 622
Środa 15dpt - 1580
Nie wierzę!!!!!!!!!!!!
Dzis beta 17,34. Czyli wciaz rosnid , tylko czemu jest taka niska jak u Was juz przekroczyla tysiace![]()

Wiesz, ze czekamy i my razem z toba.Wierze ze tak jest sama nie moge sie doczekac takiego momentu u mnie mam nadzieje ze 3 procedura bedzie u mnie ostatnia i szczesliwa w taki widok i rozowa pupe albo dwie po 9 miesiacach![]()
Pomyślę jeszcze nad tym :-)My powiedzieliśmy jak był pecherzykpochwal się na świeta, będzie to najlepszy prezent, teraz będzie tylko lepiej
![]()