reklama

Kto po in vitro?

Powodzenia dzisiaj :-) Aniasiwa pięknych widokow :biggrin2:

Dziewczyny moze ktoras ma pod reka to zdjecie co dzieje sie w poszczegolnych dniach po transferze 3-dniowych kropkow i blastocyst bo nie moge znaleźć i moze moglaby wrzucic .

2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie robić sikacza

reklama
Po tylu latach... Płaczu, nerwów , zwątpienia, smutku i oczekiwania na pozytywny test ale też wiary i nadziei.. choć różne miałam myśli to chyba już jestem silniejsza ... Teraz już wiem że się uda ! Mój ukochany mąż nigdy nie stracił nadziei ... On wierzy ,że wkoncu się musi udać...
Przecież nie może być inaczej... :-)
to wspaniałe , ze mąż tak Cie wspiera!!!! Razem przejdziecie przez wszystko i w koncu sie uda!!!!

Wszystkiego dobrego na dzisiaj! Ja obudziłam się trochę zdołowana, nie mam żadnych objawów, 10 dpt i nic konkretnego, jutro beta, chyba się wykończę jak będę czekać na wynik, tak bardzo się boję, nie robiłam dzisiaj testu bo pożera mnie stres...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny!!! Dziś (6dpt) w nocy obudził mnie mega ból @ tj. głównie ból w krzyżu (bo takie zawsze mam na @). Wzięłam no spe i jakoś udało mi się usnąć!!! Teraz jest lepiej chociaż wciąż mnie trochę ćmi... Jadę do sklepu po pieczywo i zakupy na śniadanie zobaczymy co będzie... Matko oby to nie była zapowiedź @...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko nie zamartwiaj sie.ja tak mam od samego początku.bóle jak na okres, ciągnie mnie w środku jak zawsze przed@,boli mnie krzyz a leci juz 8 tydzien ciazy:) bierz nospe tak profilaktycznie na skurcze.ja bralam i teraz tez czasem wezme jak boli mocno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry