CzarnaInka
Fanka BB :)
Statystycznie w jakis 70% przewaga na rzecz babek. U mnie tak bylo, 6dniowa blastka i jest dziewczynka.Rok temu bodajrze Kate pisala ze wolniej rozwijajace sie zarodki najczesciej sa babami![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Statystycznie w jakis 70% przewaga na rzecz babek. U mnie tak bylo, 6dniowa blastka i jest dziewczynka.Rok temu bodajrze Kate pisala ze wolniej rozwijajace sie zarodki najczesciej sa babami![]()
Jesli mialas blastke, to mozesz dzis robic, a we wtorek i tak powtorzysz, czy przyrasta. A jesli to byly 2-3 dniowe, to mozesz robic, ale z zalozeniem, ze jesli wyjdzie zero, to nie odstawiasz lekow. Bo one caly czas jeszcze maja szanse. Takze, taka beta 7dpt 2-3dniowych, to bylaby bardziej dla Twojej informacji, zeby np wiedziec przed swietami. Ale musialabys ja powtarzac niezaleznie czy bedzie pozytywna, czy negatywna.kurcze dzisiaj 9dpt.tak sie zastanawiam czy nie zrobic bety?bo w mojej przychodni wyniki sa dopiero nastepnego dnia czyli jutro.jak zrobie jutro to i tak dowiem sie dopiero po swietach a po swietach we wtorek ide do swojej kliniki robic bete i tam wyniki beda po poludniu
mialam blastke 5-dniowaJesli mialas blastke, to mozesz dzis robic, a we wtorek i tak powtorzysz, czy przyrasta. A jesli to byly 2-3 dniowe, to mozesz robic, ale z zalozeniem, ze jesli wyjdzie zero, to nie odstawiasz lekow. Bo one caly czas jeszcze maja szanse. Takze, taka beta 7dpt 2-3dniowych, to bylaby bardziej dla Twojej informacji, zeby np wiedziec przed swietami. Ale musialabys ja powtarzac niezaleznie czy bedzie pozytywna, czy negatywna.
wydaje mi sie ze cos powinno wyjsc ale lepiej poczekaj na odp bardziej doswiadczonych dziewczynwe wtorek 18.04 lekarz kazal mi zrobic.myslicie ze jesli zrobilabym dzisiaj bete to cos wyjdzie?
Wygląda zupełnie jak moja!!!Cos sie pokazało
Pytanie czy to moja kropka
Beta dzis 2802 ładnie rośnie
A co?? lekarz nie wie co to?? Za to ja wiem - śliczny, maleńki orkąglutki pecherzyk a w nim będzie dzieciątko.Cos sie pokazało
Pytanie czy to moja kropka
Beta dzis 2802 ładnie rośnie
Pokaz mi swoją . Boże czy mnie Bóg wysłuchał ...Wygląda zupełnie jak moja!!!
To musi być to!!!!!
Jeszcze nie jest pewny , ani tu ku...wa niczego nie sa pewniA co?? lekarz nie wie co to?? Za to ja wiem - śliczny, maleńki orkąglutki pecherzyk a w nim będzie dzieciątko.