karolina1984
Fanka BB :)
Pokaz mi swoją proszeWygląda zupełnie jak moja!!!
To musi być to!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pokaz mi swoją proszeWygląda zupełnie jak moja!!!
To musi być to!!!!!
no hej kochanaHej. Mogę dopisać się do wątku? wczoraj zapadła u nas decyzja że pozostało nam jedynie in vitronie wiem co robić
![]()
Wróciły mdłości [emoji52] a dziś przebieram nogami bo na 16.30 jadę do gina dzieci podglądać i mam nadzieję że wszystko w porządku. A Ty jak kochana?Powodzenia dzisiaj wszystkim zycze! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@anetka303 a Ty jak sie czujesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, kombinuje ale nie wiem jak się wpisać po między wierszami .
Wszystkiego dobrego na dzisiaj! Ja obudziłam się trochę zdołowana, nie mam żadnych objawów, 10 dpt i nic konkretnego, jutro beta, chyba się wykończę jak będę czekać na wynik, tak bardzo się boję, nie robiłam dzisiaj testu bo pożera mnie stres...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! Jestem tu całkowicie nowa! Od jakiegoś czasu czytam forum.
Jestem tydzień po transferze 3 dniowych embrionkow, za tydzień beta, oby się udało! To mój pierwszy transfer ale bardzo liczę na ciąże jak my wszystkie, po 4 latach strania miejmy nadzieje że to będzie to!
A estradiol jaki wynik bo jak powyżej 3 tys jest to nie ma transferu
IVF to nie koniec swiata:-) W obecnych czasach IVF ma dość wysoki poziom skuteczności:-)Hej. Mogę dopisać się do wątku? wczoraj zapadła u nas decyzja że pozostało nam jedynie in vitronie wiem co robić
![]()
oj.szkoda tego jednego maluszka, ale trzeba sie cieszyc z tego ,ze jeden jest i prawidlowo sie rozwija.teraz uwazaj na siebieJuż miałam, w poniedziałek, jeden pecherzyk, bez tętna i szans i drugi zdrowo wyglądający zarodek z prawidłowym tetnem. Następne usg za ok 3 tyg .
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Annnna a Ty na jakim etapie jestes?no hej kochanaja dolaczylam wczoraj a czuje sie tutaj swietnie
spokojnie,zacznij leczenie i napewno bedzie dobrze.Jestesmy z Toba
Jesli bedziesz chciala jakiejs porady,nie bedziesz czegos wiedziala albo po prostu bedziesz chciala pogadac to pisz smialodziewczyny sa tutaj wspaniale i naprawde potrafia wesprzec w ciezkich chwilach
![]()