Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeden dojrzaly to jakoś ma 200 pewnie nie dojrzałe są i dlategoDziewczyny czy to możliwe żeby przy 40 pęcherzykach Estriadol był tylko 1316? To gdzie ta hiperka moja? Wyczytałam wcześniej ze na hiperka to powinno być 2800
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za jutro żeby były piękne dwie kreseczkiHello o
U mnie jutro 11dpt.
Wiem jak to jest. Rozumiemy się doskonale.
Też miałam 2x krwawienia w ciąży i było wszystko ok z dzidzia i nie mogli nic znaleźć a stres jest taki, że prawie umarłam.
Test sikany wtedy mi wyszedł już po 8 dniach od transferu ale miałam dwie blastki podane a teraz jedna z wiadomych przyczyn aby nie ryzykować ewentualnych komplikacji.
Myślę, że już jutro to wyjdzie jak coś się dzieje ale z tym upiciem do żartowałam, raczej nie pijaca jestem. Hehe.
To nie źle rzeczywiście z tą beta. Tak mówią, że każda ciąża jest inna.
Dziękuję za miłe słowa. Kochana jesteś.
Ja się nie kochalam od transferu i nie wiem kiedy pozwolę sobie na to może po 3 miesiącu, lepiej Teraz na początku unikać sexuA ja mam jeszcze j3dno pytanie, bo w sumie nikt mnie nie poinformowal, a sama nie spytalam, bo tak duzo sie dzialo. Ile czasu po transferze nie powinnam sie kochac? I po jakim czasie najlepiej zrobic test ciazoey? Dopiero po 2 tyg czy wczesniej?
Wy dzisiaj o ogorkowej, a ja mam ostatnio jazde na buraczki. Ugotowalam sobie wczoraj barszcz ukrainski i jadlam go na kolejne posilkiKochana mam to samo brzuch jak 4 miesiącu ostatnio jak w 5 i jesxze te zaparcia, więc brzuch wielki dzisiaj jest nawet płaski ale to tylko dzisiaj bo zjadłam cały garnek zupy ogórkowej hehe![]()
U mnie w zaleceniach kliniki jest, ze 2 tyg powstrzymac sie od seksu. Ale jesli jestes w ciazy, to nie wiem czy lekarz sie zgadza i kiedy, pewnie zalezy od lekarza. Mi dlugo zabraniali, bo mialam krwawienia, a tyle lat walki i klesk mielismy, ze w sumie i tak sie balismy, ze cos uszkodzimy. Ponoc w zdrowej ciazy mozna sie seksic. Najlepiej, to wstrzymac sie do testu, a jesli wyjdzie, ze jestes w ciazy, to pytac lekarza.A ja mam jeszcze j3dno pytanie, bo w sumie nikt mnie nie poinformowal, a sama nie spytalam, bo tak duzo sie dzialo. Ile czasu po transferze nie powinnam sie kochac? I po jakim czasie najlepiej zrobic test ciazoey? Dopiero po 2 tyg czy wczesniej?
Mialam transfer swiezych zarodkow.A miałaś crio czy świeżynki? Przypomnij proszę bo ja miałam tak po pierwszym transferze.
Ja też nie... ale mąż nie narzeka, cieszy się, że coś się zasiało i przyjęłoJa się nie kochalam od transferu i nie wiem kiedy pozwolę sobie na to może po 3 miesiącu, lepiej Teraz na początku unikać sexu