Sol
Fanka BB :)
Jejuuuu Emilianka no nie wierzę....Mam wyniki- 0.3 także u mnie też porażka, było zbyt pięknie; (
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ściskam mocno.
Kurcze a ta słaba kreska na teście była..
Ja już nie wiem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejuuuu Emilianka no nie wierzę....Mam wyniki- 0.3 także u mnie też porażka, było zbyt pięknie; (
wiem,ze teraz jest Ci ciezko ale bedzie dziecko,bedzie nowa praca,wszystko sie ułoży tak jak trzeba.czasem potrzeba czasu.Coś ten kwiecień słabyoczywiście nie dla wszystkich- Roksii supeeeeer
i wszystkim pozostałym gratuluję......
Dzisiaj dwie smutne bety, przykre.
Mnie wczoraj poinformowali w pracy ze od 1 mają mogę szukać sobie innej (kończy mi się umowa ostatniego kwietnia ) kurna to ja specjalnie robie miesiąc przerwy żeby mnie nie zwolnili. Teraz nie ma dzidziusianie ma pracy
nie ma nic
nie lubię tych świąt
no na wtorek 18.04 czyli zaraz po swietach to juz lekarz kazal mi zrobic.i z mezem uznalismy ze zeby sobie swiat nie zepsuc to zrobimy po swietachJa bym chyba wolała wiedzieć, ale to jest bardzo indywidualna decyzja, i jeśli będziesz się czuła bardziej komfortowo ze względu na święta, zrób bete po świętach. Wtedy juz powinna by c wysoka.
O nie! Czekalam na Twoje wyniki. Tak mi przykro [emoji20] tule mocno. Dzis sobie poplacz...znam ten bol...[emoji22]Mam wyniki- 0.3 także u mnie też porażka, było zbyt pięknie; (
Zostana napewno z Toba. Ilu dniowe mialas zarodki? Kiedy betujesz? Ja mialam transfer dwoch 5-dniowych mrozakow we wtorek dzien przed Toba. [emoji4] Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]Emilianka6966 przykro mi, byłam prawie pewna że u Ciebie beta bedzie ładna ale całe szczęście masz jeszcze 5 dzieciaczków na zimowisku wiec masz po kogo wrócić.
Nasze pozostałe 2zarodki przestały się rozwijać i dziś się dowiedzieliśmy że nie można ich było zamrozić. Tak więc jedyna nadzieja w tych kropkach, ktore mam w brzuszku, oby były dzielne i z nami zostały.
U kogo się leczylas immunologicznie? Możesz mi coś więcej napisać o tym?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
O rany, przykro miMam wyniki- 0.3 także u mnie też porażka, było zbyt pięknie; (
Ooo proszę. Ze studiów to najlepiej kortowiade wspominam heheAnetka jestes z Olsztyna.ja pochodze z.Mragowa ale Olsztyn znam jak wlasne miasto bo studiowalam na Kortowie.uwielbial Olsztyn.wiążą sie z nim same pozytywne wspomnienia![]()