Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny chyba dostawały relanium, ale chyba nie powinnaś na właśną rękę nic brać tylko skonsultować to z Twoim lekarzem.Dzis sie rozbeczalam. Nie ma minuty zebym nie myslala o tym czy sie uda. Wczoraj byl transfer- nie dozyje tych 2 tygodni. Nerwowo nie wytrzymam. Wiem ze to zle ale nie potrafie inaczej. Macie na to jakis sposob?
Kurcze. Właśnie znalazłam też historie tutaj na forum dziewczyny z 2011 roku, której testy nie wychodziły w 11dpt a urodziła bliźniaki! Co prawda z 3 dniowych zarodków ale Twoja i jej historia mówi mi, że nie powinnam się tak po prostu poddawać od razu.16 dpt, 9dpt mialam 3,94, 12 dpt- 10,87, 14 dpt- 17,34. We wtorek po swietach mam powtorzyc jeszcze bete. Lekarz kazal przyjmowac leki nadal
strasznie mi przykroMam wyniki- 0.3 także u mnie też porażka, było zbyt pięknie; (
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczę, że nam się udaI czy są dziewczyny z Wrocławia z in vimedu od dr gizlera którym się udało? Dodam jeszcze że mam endometroze
Ja sie boje cokolwiek brac, smiac, kichac, kaszlec. Ja wiem ze ro tak nie dziala, ale boje sie ze mala pierdola moge moim maluchom zaszkodzis. Uwazam na to co jem i nawet ty nie za ciezko chodze/ tupie przy chodzeniu.dziewczyny chyba dostawały relanium, ale chyba nie powinnaś na właśną rękę nic brać tylko skonsultować to z Twoim lekarzem.
fantastycznie!!!Dziewczyny już po wizycie dzidziuś jest serduszko też jestem szczesliwa