reklama

Kto po in vitro?

reklama
16 dpt, 9dpt mialam 3,94, 12 dpt- 10,87, 14 dpt- 17,34. We wtorek po swietach mam powtorzyc jeszcze bete. Lekarz kazal przyjmowac leki nadal
Kurcze. Właśnie znalazłam też historie tutaj na forum dziewczyny z 2011 roku, której testy nie wychodziły w 11dpt a urodziła bliźniaki! Co prawda z 3 dniowych zarodków ale Twoja i jej historia mówi mi, że nie powinnam się tak po prostu poddawać od razu.
Z jednej strony wydaje mi się, że mam wszystkie objawy na ciążę ale wiem że to mogą być "urojenia" albo szalone hormony.
Tak czy inaczej poczekam z odstawianiem leków. Jutro zrobię jeszcze rano ten czuly test. Jutro mam też termin @ więc jakoś może będzie to wszystko wiarygodniejsze.

Dziękuję Ci bardzo. I trzymam mocno kciuki żeby ten twój przyrost bety był piękna ciąża :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki te, które przechodzily przez nieudane crio? Jaki mialyscie okres po?
Czy długo na niego czekalyscie i jak długo trwał? Był inny niż normalnie?
Po tym estrofemie endo musi być ogromniaste i jak się zluszczy to ja nie będę mogła z domu wyjść!? Tak jest czy mi się wydaje?
Pytam bo pod koniec przyszłego tygodnia lecimy na wakacje i tak się obawiam jakiegoś strasznego okresu, tak czekałam na ten wyjazd...

Sol,kazda to inaczej przechodzi wiec ciezko powiedziec.Ja dostaje zawsze@ bardzo szybko do 10dnia po transferze.Najpierw plamie 2-3dni potem leci jak z kurka.W sumie nie wiele sie rozni od nirmalnego ,tylko rozciaga sie w czasie przez to plamienie.zazwyczaj okolo tygodnia to trwa.

Zająć sie czymś pracochłonnym
Np babeczkami
1492197207-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To Ty je zrobiłaś? Cudo!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry