przecudneJeszcze te sa wspaniale.
Króliczki [emoji7][emoji12]
![]()
Tu akurat z masy cukrowej.
Tamte owieczki robi sie z pianek do jedzenia [emoji1303][emoji213]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przecudneJeszcze te sa wspaniale.
Króliczki [emoji7][emoji12]
![]()
Tu akurat z masy cukrowej.
Tamte owieczki robi sie z pianek do jedzenia [emoji1303][emoji213]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja u doktor Makowskiej.bardzo rzeczowa,nie owija w bawełnę,ale tak chyba lepiej...Super i gratuluję, ja myślę o dr Piątkowskim i jeszcze zastanawiam się nad invicta
U mnie to wszystko odbywało się zupełnie normalnie, myślę, że możesz spokojnie lecieć.Dziewczynki te, które przechodzily przez nieudane crio? Jaki mialyscie okres po?
Czy długo na niego czekalyscie i jak długo trwał? Był inny niż normalnie?
Po tym estrofemie endo musi być ogromniaste i jak się zluszczy to ja nie będę mogła z domu wyjść!? Tak jest czy mi się wydaje?
Pytam bo pod koniec przyszłego tygodnia lecimy na wakacje i tak się obawiam jakiegoś strasznego okresu, tak czekałam na ten wyjazd...
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź a jeżeli mogę się jeszcze cos zapytać... czy jest się w stanie stwierdzić jakoś jajeczek bo wyczytałam że ty adoptowalas...ja u doktor Makowskiej.bardzo rzeczowa,nie owija w bawełnę,ale tak chyba lepiej...
No jasne! Bardzo sie cieszę, ze macie tak dobre podejście! Trzymam kciuki i wierze, ze Wam sie uda :*. Na pewno tak bedzie!U mnie sa problemy z immunologia i jakoscia komorek,dlatego zdecydowalismy sie na adopcje komorek,walczymy dalej...nie ma co glowy zwieszac.
ja mam bardzo niską rezerwę komorkowa i u mnie jest problem tego typu,ze mimo stymulacji nie udaje sie uzyskac wiecej niz dwie komorki.w pierszym in vitro byly dwie wiec je transferowali mimo ,ze po zaplodnieniu zarodki nie byly dobrej jakosci.nie mieli poprostu z czego wybierac.przy drugim in vitro tez tylko dwie komorki ale tak slabe ze sie nie zaplodnily.moglabym walczyc,próbowac dalej ze swoimi ale wiek moj to juz silna presja a poza tym mialam dosc porażek,ktore bardzo źle znosiłam.badalas sobie rezerwe?Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź a jeżeli mogę się jeszcze cos zapytać... czy jest się w stanie stwierdzić jakoś jajeczek bo wyczytałam że ty adoptowalas...
Hej. Ja z kolei leczył się w invicie ale w gdańsku u dr. Hajdusianka. Osobiście bardzo polecam, lekarz rewelacja - nie mami, nie sciemnia, nie naciaga na kasę. No sukces przy pierwszym transferze.Super i gratuluję, ja myślę o dr Piątkowskim i jeszcze zastanawiam się nad invicta
A w której bylas poprzednio?Ja jestem w Gamecie-obecnie korzystaliśmy z drugiej inseminacji i czekamy na wynik.Cześć Wszystkim mam pytanie czy któraś z was jest z Trójmiasta i z jakiej kliniki korzysta? Ja się zastanawiam nad invimed w Gdyni. Chce podejsc do drugiego in vitro i musze wybrac klinike bo nie chce zostac w tej co bylam poprzednio. Z góry dziękuję za informację