tak wiem .mialam to samo.rozumiem Cie doskonale.nadal jednak twierdze, ze juz troszke mozesz odetchnąć.nalezy Ci sie po tych przejsciachJeszcze serduszko musze usłyszeć wtedy odetchne![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak wiem .mialam to samo.rozumiem Cie doskonale.nadal jednak twierdze, ze juz troszke mozesz odetchnąć.nalezy Ci sie po tych przejsciachJeszcze serduszko musze usłyszeć wtedy odetchne![]()

A transfer mialas jednego czy 2. Bo to wyglada jakby sie podzielily po pransferze i dlatego wszystko bylo "pozniej".
DwaA transfer mialas jednego czy 2. Bo to wyglada jakby sie podzielily po pransferze i dlatego wszystko bylo "pozniej".
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spójnie krzepę tyg w szpitalu i nic nie robie , oj juz z leciało ze mnie mega szczęśliwa jestemtak wiem .mialam to samo.rozumiem Cie doskonale.nadal jednak twierdze, ze juz troszke mozesz odetchnąć.nalezy Ci sie po tych przejsciach![]()
wspaniale!!!!!a my razem z Toba!!!!Spójnie krzepę tyg w szpitalu i nic nie robie , oj juz z leciało ze mnie mega szczęśliwa jestem
I slusznie.Spójnie krzepę tyg w szpitalu i nic nie robie , oj juz z leciało ze mnie mega szczęśliwa jestem
Super!! Karolina, Ty masz tam 2 pecherzyki? Kiedy idziesz na usg serduszkowe? Mialas transfer 8 dni po mnie. U mnie serduszka bylo widac w ten wtorek 11.04, wiec u Ciebie jakos po swietach tez powinnas zobaczyc.Dziewczyny to jest cud ! Teraz płacze ,ze szczęścia. Jutro chyba wychodzę![]()
A transfer mialas jednego czy 2. Bo to wyglada jakby sie podzielily po pransferze i dlatego wszystko bylo "pozniej".
2
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie znasz mojej historiiSuper!! Karolina, Ty masz tam 2 pecherzyki? Kiedy idziesz na usg serduszkowe? Mialas transfer 8 dni po mnie. U mnie serduszka bylo widac w ten wtorek 11.04, wiec u Ciebie jakos po swietach tez powinnas zobaczyc.![]()