reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieje że czasami zaglądasz tu jeszcze mnie długo nie bylo na forum. Tak mi przykro że się nie udało[emoji22] . Tak bardzo wierzyłam że tobie sie uda i dawało dla mnie odrobine nadziei że może ja też mam szanse przy skrajnie niskim AMH. Ja jestem po wizycie z nowym lekarzem nową klinika. Po rozmowie z lekarzem, embriologiem i z koordynator Postanowiliśmy że spróbujemy jeszcze raz ale z komórkami dawczyni. Ciężki czas dla mnie wiele mysli przychodzi do glowy. Życzę tobie tego cudu bys naturalnie zaszła w ciaze i będę za ten cud trzymac kciuki.
Zagladam codziennie. Nie udzielam sie ale jakos jestem emocjonalnie zwiazana z tym wątkiem.
Kochana trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!!!!
Mąż chce podejść do procedury jeszcze raz, ale musimy odłożyć kasę i zobaczymy jak amh sie zmieni i wtedy skonsultujemy z lekarzem.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze ze wrocilas do nas z nowa nadzieja.

Tym razem musi sie udac!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje[emoji4] . Długo mnie nie bylo ale musiałam przemyśleć całą sytuacje przygotować się na wizyte z nowa klinika. Staram sie od dwóch dni ogarnąć forum wiele sie dzieje wiele nowych osób nie jestem w stanie zapamietac co kogo uszczęśliwilo lub rozczarowalo bądź kto z jakimi problemami sie zmaga. Dla wszyskich życzę powodzenia i dużo szczęścia

Dziekuje[emoji4] . Długo mnie nie bylo ale musiałam przemyśleć całą sytuacje przygotować się na wizyte z nowa klinika. Staram sie od dwóch dni ogarnąć forum wiele sie dzieje wiele nowych osób nie jestem w stanie zapamietac co kogo uszczęśliwilo lub rozczarowalo bądź kto z jakimi problemami sie zmaga. Dla wszyskich życzę powodzenia i dużo szczęścia
Jest nas faktycznie bardzo duzo.... czasami zastanawiam sie czy nie mozna by bylo zalozyc dla nas folderu takiego jak np maja mamusie z kazdego miesiaca. Wtedy moznaby kilka watkow stworzyc z np kilka slow o sobie, zeby nie ginelo w tlumie.

Evulek, wrocilas, ni wazne kiedy, wazne ze jestes! Bardzo sie cieszymy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry