a u jakiego lekarza Evulek jestes?Dziekuje[emoji4] jestem w tej samej klinice co ty mam nadzieje ze sie uda. Czekam az przyjdzie @ to będzie ok 1 maja i zaczynam brac leki i ok 15 maja możliwy transfer o ile moja@ nie splata figla.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a u jakiego lekarza Evulek jestes?Dziekuje[emoji4] jestem w tej samej klinice co ty mam nadzieje ze sie uda. Czekam az przyjdzie @ to będzie ok 1 maja i zaczynam brac leki i ok 15 maja możliwy transfer o ile moja@ nie splata figla.
witaj na forumDziewczyny, napiszcie gdzie się leczycie?
Ja podchodziłam do ivf z pgd i transferu 5 dniowego prawidłowego mrozaczka. Nie udało się.
Liczę się w Invikcie w Warszawie u dr Niedbały-Wykowskiej.
Zostać tam, czy szukać gdzieś indziej?
Zdrowych i spokojnych Świąt dla wszystkich.
Dzisiaj odebrałam wyniki z 3. weryfikacji po in vitro z pgd i beta w 10dpt 5-dniowej blastocysty wyniosła 12. Jestem na cyklu sztucznym z pregnylem w dniu transferu i w 3dpt -miało wspomóc sztuczne ciałko żółte. Śmiech przez łzy...
Mam jeszcze sprawdzić betę w środę tak dla pewności ale nadzieja mała.
Już przed transferem czułam jakby lekkie skurcze lub ciężar w dole jak przed okresem... Po transferze odpoczywałam 3 dni z relanium
Ja też mam taką macicę czy wtedy trzeba coś inaczej robić?Link do: ARTNewsletter a to dla dziewczyn, którym się transfer nie powiódł, w moim przypadku powinien być transfer próbny, wszystko trwało tak długo i tak boleśnie, a lekarz który mnie prowadzi od początku był w szoku z że mam macicę w tylozgieciu - wniosek, źle przeprowadzone insrminacje, źle przeprowadzony transfer, nie mam możliwości przejścia do innej kliniki, mam uwierzyć z że lekarz teraz się przyłoży skoro miał takie odkrycie, po ostatnim transferze był zmieszany, mówił że będzie ok, a ja wiem że zawalił, transfer powinien być lekki i szybki...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! Wesołych Swiąt!
Dopadł mnie stres w nocy i nie mogłam spać, postanowiłam zrobić test rano, wyszła druga kreska, jestem w szoku, czy to może oznaczać dobre wiadomości? Nie chce się nakręcać, mam nadzieje że to jest ciąża, bete robię w czwartek! Czy któraś z was tak miała 10dpt?
Jesli kreska pojawila sie te 5 minut po zrobieniu testu, a nie kilka godzin pozniej, to mozesz swietowac. Na 99,9% jestes w ciazy. Testy prawie nie myla sie w ta strone, tzn gdyby nie wyszla, moglabys byc w ciazy (w ta strone moglby sie mylic). A tak, to gratulacjeHej dziewczyny! Wesołych Swiąt!
Dopadł mnie stres w nocy i nie mogłam spać, postanowiłam zrobić test rano, wyszła druga kreska, jestem w szoku, czy to może oznaczać dobre wiadomości? Nie chce się nakręcać, mam nadzieje że to jest ciąża, bete robię w czwartek! Czy któraś z was tak miała 10dpt?
zrob bete ale juz pociuchutku Ci gratuluje!!!Hej dziewczyny! Wesołych Swiąt!

Dzięki, póki co to nie mogę uwierzyć że to się dziejeOczywiście że może oznaczać a nawet zapewne jest Gratulacje