reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny! Wesołych Swiąt!
Dopadł mnie stres w nocy i nie mogłam spać, postanowiłam zrobić test rano, wyszła druga kreska, jestem w szoku, czy to może oznaczać dobre wiadomości? Nie chce się nakręcać, mam nadzieje że to jest ciąża, bete robię w czwartek! Czy któraś z was tak miała 10dpt?
Już Ci mogę gratulować :-) mi test wyszedł w 7 dpt, więc u Ciebie beta to formalność

Powiedziałam dzisj rodzinie nam nadzieję,że będzie wszystko Oki, że nie zapesze. Mdłości Coraz gorsze przed śniadaniem musiałam coś zjeść bo bym padła do śniadania z rodziną, a jak zjem coś na szybko to mi lepiej. A tak naprawdę to wszyscy się u mnie domyślali więc jak powiedziałam to była taka formalność oby teraz było wszytko Oki.

Powiedziałam dzisj rodzinie nam nadzieję,że będzie wszystko Oki, że nie zapesze. Mdłości Coraz gorsze przed śniadaniem musiałam coś zjeść bo bym padła do śniadania z rodziną, a jak zjem coś na szybko to mi lepiej. A tak naprawdę to wszyscy się u mnie domyślali więc jak powiedziałam to była taka formalność oby teraz było wszytko Oki.

Ja tez mam takie obawy.
I te mdłości powalają. Moje dziecko nie pozwala mi nic zjeść bo zaraz mi nie dobrze...

Smacznego jaja:)
2d494f15-50ac-4c0e-9d1a-f2bc2c3d1bf7.jpg

Załączniki

• 2d494f15-50ac-4c0e-9d1a-f2bc2c3d1bf7.jpg
    2d494f15-50ac-4c0e-9d1a-f2bc2c3d1bf7.jpg
    255,9 KB · Wyświetleń: 522
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry