reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja się chyba wykończę...
Od wczoraj mam ochotę pójść z grubszą sprawa do toalety ale co tam pójdę to nic ze mnie nie chce wyjść, już nawet mi hemoroidy wyszły, nie dość że nie mogę się wypróżnić to jeszcze krew mi się leje takie mam podrażnienia masakra... I oblewam się co chwilę potem - źle się czuje strasznie :frown:
Kup te czopki glicerynowe ja dzisiaj umieram mam takie mdłości, że mam ochotę się pod ziemię zapaść, a zaraz mam gości

reklama
dziewczyny dzis juz lepiej się czuję .postanowilam,ze będę jadła częściej mniejsze porcje bo po wczorajszej gościnie myślałam że ból brzucha mnie wykończy.nie ma sensu się opychac a potem cierpieć.:rolleyes2:

No, to dzisiejsze efekty podgladania
1492100079-aaaaaa.jpeg

1492100086-aaaaaa.jpeg

Na tym dolnym zdjęciu udało się oba uchwycić [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017
Gratulacje :)

Idz jutro do apteki albo znajdz dzis calodobowa i popros o cis na zaparcia dla kobiet w ciazy. Albo kup czopki glicerynowe. Zaparcia nie sa dobre w ciazy lepiej cos wziasc na wspomaganie pracy jelit niz sie meczyc

Pojechalam do apteki mówię do babki że jestem w ciąży i że potrzebuję coś na zaparcia ona mi mówi że nic mi nie może dać. To jej mówię żeby na własną rękę dała mi czopki glicerynowe. Tylko proszę do lekarza zadzwonić.

U mnie były dwa zarodki jeden 5 dniowy drugi 6 dniowy. Żaden nie został podany bo badanie wyszło złe. Jednemu brakowało chromosomu czyli był gen zespoli edwordsa a 2 laboratorium nie było wstanie określić genetycznir
U mnie też jeden na początku wyszedł "niediagnostyczny" ale to kwalifikowalo na powtórne badanie bez dodatkowych kosztów i okazało się ze zdrowa dziewczynka

[emoji127] 28.10.2017

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry