adunnnia90
Fanka BB :)
Ja z mezem tez robilismy prywatnie 1400 zl placilismyDziewczyny!Czy zawsze przed in vitro jest wskazanie aby robić kariotyp? Czy można go zrobić na nfz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z mezem tez robilismy prywatnie 1400 zl placilismyDziewczyny!Czy zawsze przed in vitro jest wskazanie aby robić kariotyp? Czy można go zrobić na nfz?
Energiczna jak tak czytam ile Ty juz biedna przeszlas to mogę Cię tylko podziwiac za wytrwalosc i siłę.bravo dziewczyno za to ,że sie nie poddajesz!!!Kariotyp mamy ok. Na początku staran jak poszliśmy do kliniki niepłodności to kazali zrobić. Wtedy za same badania zapłaciliśmy 5tys...Ja nie mam jednego jajnika i jajowodu, dwie ciąże naturalne Poronione. In vitro nie udane, dwie komórki ktore nie przetrwały, Dwa transfery z Az nie udane...
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
A u Was co jest przyczyną?Ja z mezem tez robilismy prywatnie 1400 zl placilismy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Między 5 a 6 tyg. To już było moje 6. Nawet jak w ciążę zachodzilam naturalnie. Teraz pomimo że transfer mam na naturalnym niby bez leków sama aplikuje sobie Lutinus. Jestem w Szwecji a tu nie robią żadnych badań progesteronu.Przepraszam, że pytam ale już jakiś czas temu chciałam się o to zapytać widzę, że masz napisane, że w styczniu szybkie poronienie mam pytanie w którym tygodniu. Mam nadzieję, że nie urazilam Cię tym pytaniem
Ja kariotyp robiłam na zlecenie mojego ginekologa na około rok przed ivf. Na nfz można ale trzeba spełnić oczywiście jakieś kryteria. Wydaje mi się, że przy tych kosztach to kariotyp to kropla w morzuDziewczyny!Czy zawsze przed in vitro jest wskazanie aby robić kariotyp? Czy można go zrobić na nfz?
A co jest u Was przyczyną niepowodzeń naturalnych?
Prywatnie chyba 480 zł za jedną osobę jakoś 6-7 tygodniA robiłaś na nfz? Ile czeka się na wynik?
Mi dzisiaj cała luteina wychodzi żółtko brązowa ale nie martwię się bo widzę, że to kolor luteiny ale dzisiaj jej jest tyle, że szokI jak się czujesz? Lepiej już? Ja też niedawno miałam mała różowa plamke na wkladce, ale za kilka dni byłam u gina i z maluchem było wszystko dobrze![]()
Bardzo mi przykro, teraz już będzie tylko dobrze trzymam kciuki :-*Między 5 a 6 tyg. To już było moje 6. Nawet jak w ciążę zachodzilam naturalnie. Teraz pomimo że transfer mam na naturalnym niby bez leków sama aplikuje sobie Lutinus. Jestem w Szwecji a tu nie robią żadnych badań progesteronu.
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja