M@gda
Moderatorka
Nie. Jak wroce do domu to podam link. Na kompie nawet lepiej śmigaDziewczyny głupie pytanie: gdzie jest ten kalendarz? Tylko w aplikacji mobilnej?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. Jak wroce do domu to podam link. Na kompie nawet lepiej śmigaDziewczyny głupie pytanie: gdzie jest ten kalendarz? Tylko w aplikacji mobilnej?
Stwierdzono genotyp homozygotyczny C/C wariantu C677T w genie kodującym enzym reduktazę metylenotetrahydrofolianu (MTHFR). Obecność genotypu C/C nie wpływa na zmianę aktywności tego enzymu. W populacji polskiej stwierdza się występowanie około 52% pacjentów homozygotycznych C/C. Stwierdzono obecność homozygotycznego wariantu 1298AA, który jest wariantem prawidłowym, nie mającym wpływu na aktywność enzymu MTHFR.
Właśnie dostałam wyniki na maila o co chodzi?![]()
Nie płacz, masz szczęście, że już jutro, powinnaś się cieszyćDziewczyny a ja jutro punkcja a siedzę i ryczę. Z bezsilności żalu strachu...za dużo emocji. Tak bardzo pragnę być chociaż albo aż po transferze
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Ja też bym chciała już znowu mieć punkcję!!!Nie płacz, masz szczęście, że już jutro, powinnaś się cieszyć![]()
Łza się w oku kręciOdebrałam dzisiaj mój ostatni wynik bety = 2.88 w 12dpt. Zarodek prawidłowy - miała być dziewczynka.
Smutno mi...
[emoji20]Odebrałam dzisiaj mój ostatni wynik bety = 2.88 w 12dpt. Zarodek prawidłowy - miała być dziewczynka.
Smutno mi...
Bardzo mi przykro :-( tule mocno :-*Odebrałam dzisiaj mój ostatni wynik bety = 2.88 w 12dpt. Zarodek prawidłowy - miała być dziewczynka.
Smutno mi...