mery86
Fanka BB :)
Będzie wszystko dobrze i prawidłowo zobaczysz.Rety!!! Oby tylko przyrastala!!! I oby mnie już tak nie bolało!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie wszystko dobrze i prawidłowo zobaczysz.Rety!!! Oby tylko przyrastala!!! I oby mnie już tak nie bolało!
Cudnie [emoji7]A to moje dwa szczęścia nie dało się złapać, żeby na jednym zdjęciu było widać dwa zarodki bo są daleko od siebie ale jeden ładnie widać
Gratuluję!
Oj biedna :-(no u mnie niestety nie obeszlo sie bez anytbiotyku![]()
Może,chwilkę trzeba ponosić by zadziałałoHehehe właśnie kochana zobaczyłam mąż dosłownie godzinę temu przywiózł mi to z apteki mam to na sobie właśnie ale chyba nie pomaga hehe
W cholerę z praca, idź na L4Miałam iść jutro do pracy ale kontaktowałam się z moją dr i mówiła że jak mam te bóle to żeby leżeć i odpoczywać
Boję się strasznie odstawić leki, mam nadzieję,że będzie Oki właśnie znowu byłam bleeee w WC moje dzieci już chyba mają dość tych skurczy jak wymiotuje cały czas na nospie jadę, czuję się okropnie 24 godziny mam mdłości i jestem ciekawa do którego tygodnia tak będzie
I my razem z tobą, bo taka wiadomość to i dla nas podtrzymanie na duchu. Gratuluje niech beta dalej rośnie i rośnie [emoji4]