tusiaczzek1988
Fanka BB :)
@adunnnia90, @klodine - wysokiej bety!!
@tusiaczzek1988 - pięknych widoków
@Emilianka6966 - owocnej wizyty
@bertha - czystych wymazów![]()
Oby M@dzia tak chciało być...
Również powodzenia dla wszystkich...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@adunnnia90, @klodine - wysokiej bety!!
Narazie jestem spokojna :-) jutro cały dzień pewnie bede chodzić z kąta w kąt bo wyniki bede miala dopiero kolo 19...wiec na jutro zostawilam sobie cały fotel rzeczy do prasowania po powrocie z pracy zeby nie myśleć [emoji5] trzymaj mocno [emoji110] a Ty kiedy betujesz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny trzymajcie kciuki za jutrzejszą bete, stresik jest!
Kochana informuj nas po usg!!!! Wszystko będzie dobrze!!! Musi być!Dziewczyny obudziłam się o 3:00 poszłam do ubikacji a na podpasce krew z lutinusem dość dużo tej krwi :-( od razu jak wróciłam do łóżka nospa, duphaston, i relanium mam nadzieję że wszystko jest ok...Boję się niesamowicie leżę i płacze...Czy moje Kruszynki postanowił odejść ??? :-(
Właśnie dziś na 8:30 mam pierwsze USG...
Dziewczyny kciuki za was ściskam mocno!!!!@adunnnia90, @klodine - wysokiej bety!!
Mnie tez bolał brzuch bardziej niezwykle ale cały @ bez wielkich zmian choć co prawda miałam 2 dni dość mocnego krwawienia zamiast jednego.Wczoraj @ rozkręciła się na maksa, ból straszny jak nigdy, w pracy nie mogę siedzieć, wzięłam ketonal i nic nie pomaga, jak u Was wyglądał okres po nieudanym transferze?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś prawie całą noc nie spałam!!! Znów tak mnie brzuch bolał mocno!!! Całkiem okresowo!!! Ja pierdzielę!!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie ten brzuch tak w nocy boli od 6 dpt. A ty który dziś dpt!?Właśnie mnie od kilku dni co wieczór lub w nocy boli brzuch tak miesiączkowo i wczoraj właśnie jak kładłam się po 22:00 też mnie bolał i to dość mocno, czułam że cos wypływa ale sobie pomyślałam pewnie jak poprzednim razem jakieś resztki lutinusa no i o 3:00 w nocy szok tyle krwi :-( nie było skrzepów żadnych tylko jakby taka ciemno czerwona krew z lutinusem...