adunnnia90
Fanka BB :)
Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale supeeer!gratuluje...Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
GratulacjeDziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
Fantastycznie. Beda 2!! Gratulacje!!!Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
Też myślałam o detektorze tetna.. Teraz mam usg po dwóch tygodniach i nie mogę się doczekać ale to tak tylko na początku a później pewnie co miesiąc.. Wczoraj bardzl źle się czułam, kaszel, katar.. I również czarne myśli, ale czekam cierpliwie na wizytędzieczyny ratunku!okropnie sie pochorowalam,cale noce kaszle tak strasznie ze az mam zakwasy w klatce piersiowej.tak strasznie sie martwie czy wszystko ok z malenstwem...usg dopiero 10 maja...a ja czarne mysli mam przed oczami.co myslicie o detektorze tetna?jakis czas temu byl temat poruszamy...ktora z was kupila?mysle sobie ze to moze jakies wyjscie z sytuacji,bo odchodze od zmyslow...jakbym mogla to bym na usg latala co 3 dni...![]()
Kolejne bliźniaki nam się szykująDziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
Cieszę się razem z Tobą [emoji7] Ze szczęścia pozwalam Ci beczeć. Wiedziałam, ze będzie dobrze[emoji7] [emoji8]Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!