Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje pięknie, wreszcie się udałoDziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
I Tobie crio sie uda ! [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Cześć na forum jestem od stycznia. Byłam na iui teraz w maju mam wizytę do in vitro. Jakie badania musiałyście mieć do in vitro czy te co do iui wystarczą?
Gratulacje,super ta beta !!!Dziewczy beta 840!!!!! czy to nawet możliwe?
Witaj. Fajnie ze do nas dolaczasz.Cześć na forum jestem od stycznia. Byłam na iui teraz w maju mam wizytę do in vitro. Jakie badania musiałyście mieć do in vitro czy te co do iui wystarczą?
Oj nie. Dużo więcej badań jest wymaganych w Internecie znajdziesz listęCześć na forum jestem od stycznia. Byłam na iui teraz w maju mam wizytę do in vitro. Jakie badania musiałyście mieć do in vitro czy te co do iui wystarczą?
Ta pierwsza mutacja wydaje mi sie ze jest to v- leidenDziewczyny pomóżcie siedzę i płacze jutro mam wizyte u genetyka a dziś mam wyniki u pacjentki stwierdzono obecność heterozygotycznej mutacji H129R w genie czynnika V krzepnięcia i stwierdzono obecność heterozygotycznej mutacji A1298C w genie MTHFR. U pacjentki stwierdzono podejrzenie trombofili i skłonność do zakrzepicy. Kariotypy mamy dobre. Co to oznacza.? Tak się boję....