Trzymaj sie, mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.DZiewczyny, jakoś słabo się czuję dzisiaj, bardzo okresowo. Pisałam do lekarza kazał mi być o 4.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj sie, mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.DZiewczyny, jakoś słabo się czuję dzisiaj, bardzo okresowo. Pisałam do lekarza kazał mi być o 4.
SuperDziewczy beta 840!!!!! czy to nawet możliwe?
0,3 igly mam dlugosci 13mm (firma BD Microlance) , a 0,4 19mmA jakiej długości są te igiełki 0,3 ?
Lo mamuniu... musialabym spojrzec w papiery. Zaczynajac od standardu, rozyczki, toxo, grupa krwii, amh, chlamydii do tego kariptypy, droznosc...kurcze to dziwne bo jak pytałam to tylko powiedział że badania są ważne i tyle.
M@gda jakie badania w takim razue robiłaś?
Tak też zrobięja do podstawowych badań do iui miałam jeszcze posiew kanału szyjki macicy, usg piersi ,
ale to decyzją lekarza jest jakich badań będzie wymagał , więc rozsądniej byłoby omówić to na wizycie .
. Listę pytań sobie przygotujeę Tusiaczzku mam nadzieje że to minie szybko i że twoje kropeczki będą sie miały dobrze. Odpoczywaj i postaraj sie nie stresowaćDziewczyny są dwa pęcherzyki, ale niestety moja ciąża jest mega zagrożona mam ogromnego krwiaka który może popsuć wszystko...
No to tylko różyczki nie miałam. Zobaczymy jak to będzie. Wizyta 10.05Lo mamuniu... musialabym spojrzec w papiery. Zaczynajac od standardu, rozyczki, toxo, grupa krwii, amh, chlamydii do tego kariptypy, droznosc...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam 17 dojrzałych komórek zaplodnilo się wszystkie 6 podano mi 1 udalo się za 1 razem 3 mam zamrożone 2 były do obserwacji ale nie przetrwałyKochane podpowiwdzcie mi jak to bylo u was.
Poprzednie dwie moje stymulacje to byl dlugi protokol.
1 stymulacja na minimalnych dawkach menopuru 7 dojrzalych zaplodnionych pecherzykow
2 stymulacja na wiekszych dawkach 16 pobranych i 7 zaplodnionych
Jak to wyglada przy krotkim protokole z antagonista slyszalam ze jajek jest mniej i przeraza mnie to troche. Jak bylo u was ile mialyscie komorek i zarodkow na krotkim protokole