reklama

Kto po in vitro?

Kochane podpowiwdzcie mi jak to bylo u was.
Poprzednie dwie moje stymulacje to byl dlugi protokol.
1 stymulacja na minimalnych dawkach menopuru 7 dojrzalych zaplodnionych pecherzykow
2 stymulacja na wiekszych dawkach 16 pobranych i 7 zaplodnionych
Jak to wyglada przy krotkim protokole z antagonista slyszalam ze jajek jest mniej i przeraza mnie to troche. Jak bylo u was ile mialyscie komorek i zarodkow na krotkim protokole
35+, 6zaplodnionych, 2dotrwaly do 5 dnia, dzisiaj widzialam jednego, 3mm czlowieka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo czyli nie jest przesadzone ze komorek moze byc duzo mniej :) pocieszylas mnie troche :)
To moja 3 i ostatnia refundowana stymulacja i zapladniaja wszystkie komorki wiec wolalabym miec ich wiecej a nie np 4 ale z drugiej strony niech beda 4 ladne zdrowe i dorodne niech sie pieknie zaplodnia i zostana pieknymi zarodkami i niech zostana ze mna :)
Będzie dobrze musi być

Ja robiłam u tej samej pani dr w klinice leczenia niepłodności i do iui żadnych prawie badan a do in vitro mnóstwo mimo ze w jednym i drugim przypadku mielismy refundowane leki. Grupa krwi choroby typu różyczka hiv kiła itd. Hormony i wymazy fakt to samo ale muszą być jeszcze raz żeby były bieżące

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Te badania w wiekszosci sa wazne 3 miesiace.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na 8 stymulacji mialam jedna z dlugim protokolem i ilosc komorek byla taka jak zawsze u mnie ok 10-12. Natomiast u mnie udaly sie 2 stymulacje krotkie, ale poprzedzone antykoncepcyjnymi. Nie wiem czy robia takie kombinacje, u mnie sie to sprawdzilo, ale bardzo mozliwe, ze nie tylko dzieki temu, bo probowalismy juz wszystkiego.
A to skad jestes, ze masz refundowana? Gdzies w Polsce?
Czarnalka a gdzie (jeśli można wiedzieć) podchodziłaś do tego protokołu z antykoncepcyjnymi???

reklama
dzieczyny ratunku!okropnie sie pochorowalam,cale noce kaszle tak strasznie ze az mam zakwasy w klatce piersiowej.tak strasznie sie martwie czy wszystko ok z malenstwem...usg dopiero 10 maja...a ja czarne mysli mam przed oczami.co myslicie o detektorze tetna?jakis czas temu byl temat poruszamy...ktora z was kupila?mysle sobie ze to moze jakies wyjscie z sytuacji,bo odchodze od zmyslow...jakbym mogla to bym na usg latala co 3 dni...:angry::baffled:

Spokojnie nie panikuj, nie Ty pierwsza w ciazy chora jesteś! Wiem, ze sie martwisz, ja proponuje iść do lekarza i nie czekać na 10 maja. Bardziej zaszkodzi Ci ten stres niż sama choroba! Spokój i działanie. Będzie dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry