Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi, nic tak je boli jak utrata nadziei. Ale to przeminie, otrzepiesz kolana i będziesz walczyć dalej. Dużo, dużo siły kochana Ci życzę i wsparcia u najbliższych - bo u nas masz zawsze [emoji11]Niestety mam odstawic leki, i czekac az sie oczysci . Beta wzrosla do 129 ale to za malo. We wtorek powtorka bety, czy juz spada.. Siedze i placze , musze odereagowac
Bedzie napewno Ci dane zobaczysz!!! [emoji4] [emoji173]a ja jeszcze taki czas do transferu...najgorsze jest to czekanie, później tez sie czeka ale tak jakoś bardziej pozytywnie, z nadziejąModlę się żeby tym razem było mi dane cieszyć się z wysokiej bety...
[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]Niestety mam odstawic leki, i czekac az sie oczysci . Beta wzrosla do 129 ale to za malo. We wtorek powtorka bety, czy juz spada.. Siedze i placze , musze odereagowac
Ja byłam na urlopie do dnia testu później pracowałam do pierwszej wizyty i teraz l4Dzieczyny czy Wy od dnia punkcji jesteście na l4?
CudoPrzedstawiam wam moje cudowne 3mm człowieka.
Zobacz załącznik 803380
TakDzieczyny czy Wy od dnia punkcji jesteście na l4?
Dzieczyny czy Wy od dnia punkcji jesteście na l4?
Pociesze Cie, ze rzadko dochodzi do porodow w wyznaczonym terminie. Moze to np bedzie w MikolajkiDziś 6t1d (od lekarza jak liczył po ivf i z usg), więc termin na 13 grudnia.
Trochę smutna data dla moje męża, bo tego dnia zmarła mu mama i to by była 10 rocznica, o ile się nie mylę.