reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś jest Ci ciężko czujesz ból,smutek , zadajesz sobie pytania dlaczego znowu się nie udało.
Wiem co przeżywasz po mimo iż mi udało się za 1 razem ale moja droga też była długa. Kiedy się udało po raz pierwszy ogromne emocje, euforia pierwsze wyczekane dziecko od 4 lat, trwało to 2 tygodnie kiedy zapadł wyrok ciąży pozamacicznej .
Wtedy świat się dla mnie zawalił nie chciałam żyć.
Ale powiedziałam sobie że nie mogę się poddać za bardzo pragnę, po roku kolejnych starań decyzja o in vitro i trafiłam tu na forum za co dziękuję temu na górze bo nie wiem jak bym dała radę . Nie poddawaj się ; poukładane sobie wszystko i wróć tu my na Ciebie czekamy !!!
Mam pytanie bo po iui miałam cp. Czy tobie przytrafila się CP przez Ivf czy naturalne i czy kolejna ciąża już normalna?

I ja moze z wami sie zgram tez czekam na@ i w polowie maja prawdopodobnie transfer. Maj bedzie pełen emocji[emoji4]

Ja tez do was dołącze w maju!
W srode wizyta na koniec obecnego cyklu, sprawdzenie czy jest czysto i ustalenie planu stymulacji i wizyt i mam nadzieje bedą juz wyniki wymazu... trzymajcie kciuki zeby było czysto...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez do was dołącze w maju!
W srode wizyta na koniec obecnego cyklu, sprawdzenie czy jest czysto i ustalenie planu stymulacji i wizyt i mam nadzieje bedą juz wyniki wymazu... trzymajcie kciuki zeby było czysto...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry