tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Co myślicie o przyroscie:
12 dpt 220
14 dpt 440,7
15 dpt 634
Jak tak patrzyłam na Wasze wpisy dziewczyny to u was to lepiej wyglądało
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest bardzo dobrze, gratulacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co myślicie o przyroscie:
12 dpt 220
14 dpt 440,7
15 dpt 634
Joko, bedzie! Bete masz ładną, ladne przyrosty. Nie 30%, a po 100%. Uspokoj sie Joko, zrelaksuj. Nic nie zmienisz juz wiec powiedz sobie ze bedzie dobrzeOby było widać i by wszystko było ok!! I by maluszek był w dobrym miejscu
Wiecie co, A ja się tak zastanawiam na temat tego relanium...ze jest na nie przyzwolenie a nawet jest polecane a jest to przecież bardzo silny lek , szybko uzależniający No i jest na recepte. Wy same prosicie o niego lekarza czy inicjatywa jest z jego strony?
Możliwe ze u mnie zależy to od punktu pobrań bo robiłam jedno w alabie badanie kolejne w synevo i ostatnie w diagnostyceNie wiedzialam ze amh może wzrastać i to w takich roznicach. Ja sprawdzalam dwa razy i w pierwszym miałam 0,2 a za kolejnym razem tylko 0,12 to jeszcze spadlo.
Ja też robilam jedno w diagnostyce ( 0,2) a w invicta zanizyli na (0,12)Możliwe ze u mnie zależy to od punktu pobrań bo robiłam jedno w alabie badanie kolejne w synevo i ostatnie w diagnostyce
Wierzę Ci i faktycznie juz zawsze będziesz się martwila o tego bąbla [emoji7]Wiesz ja się na tym wogole nie znam... Po 8 latach starań pierwszy raz jestem tu gdzie jestem i boję się jak cholera.... I będę się już o tego Malucha martwią do końca życia...
Ja uwazam ze jest ok...3 mierzenie zrobilas po 1 dniu a nie co drugi wiec nie ma 100% ale jak na 1 dzien roznicy to uwazam ze jest dobrze...Co myślicie o przyroscie:
12 dpt 220
14 dpt 440,7
15 dpt 634
Dzięki TusiaczekRelanium bardzo korzystnie wpływa na implantacji zarodka, rozluźnia macicę. Oczywiście jest lekiem silnie uzależniającym dlatego nie stosuje się go cały czas tylko doraźnie. Przez pierwsze kilka dni po transferze. A potem ewentualnie jak jakieś plamienia występują...
W mojej ocenie jest bardzo dobrze, przyrosty wskazują na pięknie rozwijającą się ciążę :-)