AnkaSzklanka
Aktywna w BB
Ha ha. Dobre!!!Psycholog i dewiza która przyswiecala mi przez okres studiów a potem o niej zapomniałam "miej wyj**ane a będzie Ci dane" [emoji6]
[emoji127] 28.10.2017
Od jutra też moje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ha ha. Dobre!!!Psycholog i dewiza która przyswiecala mi przez okres studiów a potem o niej zapomniałam "miej wyj**ane a będzie Ci dane" [emoji6]
[emoji127] 28.10.2017
Kochana gruba wyraźna krechaChyba jestes kobitka o mocnych nerwach Heheh. I jak co w 7 dniu test pokazał? Chociaż jakiś cień ?
panik, wydaje mi sie, że podchodzisz do criotransferu na naturalnym cyklu. Ja podchodzilam na sztucznym, dlatego brałam leki od 2dc.Dziewczyny jakie leki leki bralyscie przed transferem eskimoska i od którego dnia? Miałyście coś przez lekarza zalecone czy na własna rękę? Bo ja nie mam nic :O
Aktualnie czekam na owulke- chodzę co 2 dni na monitoring i będę niedługo podchodzic do crio - oby tym razem z sukcesem![]()
Jeśli nie są ci straszne bliźnięta, to mogę powiedzieć, ze ja zdecydowałam się na dwa. Wygląda na to, że tylko jedno zostało ze mną.Dziękuje dziewczyna za pocieszenie [emoji8][emoji8]przemyślałam sobie to wszystko na spokojnie i faktycznie jeśli ma być to będzie to któryś z tych 5 dniowych siłaczy [emoji846] teraz to mam dylemat czy wziaść dwa zarodki czy jeden [emoji53]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeśli nie są ci straszne bliźnięta, to mogę powiedzieć, ze ja zdecydowałam się na dwa. Wygląda na to, że tylko jedno zostało ze mną.
Ale sporo dziewczyn nosi pod sercem 2 maluszki.
Tak, masz racje- ja na naturalnympanik, wydaje mi sie, że podchodzisz do criotransferu na naturalnym cyklu. Ja podchodzilam na sztucznym, dlatego brałam leki od 2dc.
Szczegonie w sztucznym cyklu ważny jest progesteron, bo nie m owulacji. brak owu = brak ciałka aktywującego naturalną produkcję progesteronu. Twój ogranizm sam ogarnie progesteron, nie martw sie lekarz wie co robi.Tak, masz racje- ja na naturalnymale to nic total się nie bierze wtedy? Nawet No spy? Nawet lutinusa :O