Liv26
Fanka BB :)
A dopiero od 7 dnia cyklu lekarz włączył mi orgalutran... zielona jestemNa dlugim jest jeszcze gonapeptyl po antykach wiec chyba masz krotki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dopiero od 7 dnia cyklu lekarz włączył mi orgalutran... zielona jestemNa dlugim jest jeszcze gonapeptyl po antykach wiec chyba masz krotki
Dziękuje dziewczyna za pocieszenie [emoji8][emoji8]przemyślałam sobie to wszystko na spokojnie i faktycznie jeśli ma być to będzie to któryś z tych 5 dniowych siłaczy [emoji846] teraz to mam dylemat czy wziaść dwa zarodki czy jeden [emoji53]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jesli masz od 7 dnia antagoniste to jestes na krotkkm protokole. Tak ten lek nsst waczany 7 dnia stymukacjiA dopiero od 7 dnia cyklu lekarz włączył mi orgalutran... zielona jestem![]()
Zgadza sie idziemy równiutko. Czuje sie trochę raźniej :-)) tez miałaś podana blastke 5 dniowa ? Hmmm a co do objawów to mam bóle ( nie stałe , przykładowo trzymają kilka godzin i puszczają ) kręgosłupa, cmia mnie jajniki , jakoś mi ciepło w nocy czuje sie jakbym miała mikro gorączkę , piersi powiększone ( po boku wyszły mi 2 niebieskie żyły ) raczej to po lekach - staram sie nie nakręcać. No i rano 6 dnia miałam plamkę krwi na wkładceae tłumacze sobie to ze przed pojsciem spać kapalam sie i golilam i mogłam sie zaciąć w miejsce intymne i to z tego ta plamka.Kiedyś jak miałam tylko cień jakiegokolwiek objawu biegłam do łazienki testować a teraz .... robie wszystko zeby go nie zrobic. To co kochana zaczynamy 7 dpt :-)) a ty jak z objawami i kiedy planujesz testować ?to idziemy łeb w łeb ja mialam transfer we wtorek tuż po świętachmasz jakies objawy?
Trzymam aż kosci strzelają !Dziewczyny krew oddana. Trzymajcie bardzo mocno kciuki !!!!!