Nataliaa93
Fanka BB :)
W końcu się do nas odezwałaś.. Strasznie długo to trwaNo zaczyna mnie to stresować, miało być lepiej bez zabiegu a tu końca nie widać [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W końcu się do nas odezwałaś.. Strasznie długo to trwaNo zaczyna mnie to stresować, miało być lepiej bez zabiegu a tu końca nie widać [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najpiękniejszy dźwięk w naszym życiuDziewczyny usłyszałam serduszko![]()
7 dpt 2 tc
Super, super!!Dziewczyny usłyszałam serduszko![]()
I ja jestem ciekawa co lekarz mówi na tak wolny spadek...W końcu się do nas odezwałaś.. Strasznie długo to trwalekarz co na to?
7 dpt 2 tc
A swoja droga, czy ja dobrze pamiętam, że miałaś 2 kruszynki?? Oba serduszka słyszałaś?eeee Karolina, chyba coś pokręciłaś.
7 doba po transferze , 2 tydzien ciąży??
czy chodzilo ci o 7t2d (7 tydzien 2 dzien)??
Noooo chyba jeszcze emocje nie zeszły hi hi hieeee Karolina, chyba coś pokręciłaś.
7 doba po transferze , 2 tydzien ciąży??
czy chodzilo ci o 7t2d (7 tydzien 2 dzien)??
Ja waze 88kg przy wzroscie 168 ;-) takze jeszcze wiecej niz ty. Mimo to lekarz mowi ze dobrze rokuje . Jednak przy kazdej wizycie mi powtarza ze mam juz nie tyc bo wyspkie bmi nie jest dobre w tej sytuacji...Dziewczyny jak to jest czy Wy wszystkie jesteście szczupłe może to glupie ale ja nigdy nie byłam chuda. Waże 83kg przy 170 wzrostu i lekarz mowi ze jest ok nawet z takim bmi mam duże szanse na ciąże a ja sie trochę martwie. A jak to bylo u Was?
W szpitalu mówili , ze dwa dziś dowiedziałamA swoja droga, czy ja dobrze pamiętam, że miałaś 2 kruszynki?? Oba serduszka słyszałaś?