Bardzo mi przykro [emoji20]Beta 1,2. Koniec nadziei![]()
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro [emoji20]Beta 1,2. Koniec nadziei![]()
![]()
![]()
Kochana trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] . Kiedy bete robisz? Ja do drugiego transferu tez podeszlam z wiekszym spokojem.Rzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
Jest tu ktos po transferze a przed beta? ja mialam transfer 21.04 wiec mam dzis 4dpt. Podejście drugie. Jak narazie nic nie czuje, nic nie boli, nic nie kuje. wole sobie nic nie wmawiac![]()
Dusia, super, że idziesz dalej.Rzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
Jest tu ktos po transferze a przed beta? ja mialam transfer 21.04 wiec mam dzis 4dpt. Podejście drugie. Jak narazie nic nie czuje, nic nie boli, nic nie kuje. wole sobie nic nie wmawiac![]()
Kochana w czwartek 9dpt robilam bete 286, wczoraj powtórzyłam 13dpt 1301 [emoji4] kochana i Tobie 2 podejscie okaze sie tym szczesliwym zobaczysz [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy cos zobcze [emoji7]Ooo @adunnnia90 Ciebie pamiętam
Bete po majowce dopiero, bo pewnie 2.05 labo bedzie nieczynne.
A Ty jak? Juz po becie czy przed ?
Ja jestem po transferze 18.04 podejscie pierwsze. beta 29 goRzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
Jeeeejjj to super gratulacje!Kochana w czwartek 9dpt robilam bete 286, wczoraj powtórzyłam 13dpt 1301 [emoji4] kochana i Tobie 2 podejscie okaze sie tym szczesliwym zobaczysz [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy cos zobcze [emoji7]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom