M@gda
Moderatorka
Gdzie sie leczysz?Napewno się umówię tylko że teraz wypada długi weekendi myślę że dopiero w przyszły czwartek klinika będzie otwarta, wszystko jak na złość
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdzie sie leczysz?Napewno się umówię tylko że teraz wypada długi weekendi myślę że dopiero w przyszły czwartek klinika będzie otwarta, wszystko jak na złość
Pisalam juz ze Widzialam serduszko. Czuje sie senna. Dostalam wiecej L4. Tyle [emoji14]
Napisane na ALE-
Dziewczyny... orzeszek... slabo widać bo luteina troche zaslania
![]()
7mm szczescia.

Tez takie czarne zdjecie i tylko.zarys widacU mnie ostatnio jak lekarka włożyła USG do środka to był czarny obraz i musiała wyjąć tabletki żeby coś można było zobaczyć.
Suuuper ten Twój orzeszek - no cała mamusia![]()
Hej. Ja też Lublin, ale Ovum i dr Wdowiak[emoji4]Ab ovo lublin . Śliczny orzeszek![]()
Nigdy nie slyszalam... nie ma nikogo jutro albo w piatek? Dobrze by bylo porozmawiac z kims.Ab ovo lublin . Śliczny orzeszek![]()
Byłam u niego na hssg bardzo miły człowiekHej. Ja też Lublin, ale Ovum i dr Wdowiak[emoji4]
![]()
Cudny ten Twoj orzeszek [emoji7]Dziewczyny... orzeszek... slabo widać bo luteina troche zaslania
![]()
7mm szczescia.