Do kogo chodziłaś w Ab ovo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do kogo chodziłaś w Ab ovo?
Zagranicami kraju gdzie zrobienie hcg graniczyy z cudzem robi się codziennie testy o tej samej porze tej samej firmy i patrzy czy kreska robi się wyrazniejsza, ale to wrozenie z fusow. Dodatkowo przyjmowane leki mogą zafalszowac wynik. Jest cos takiego jak fantom hcg. Tylko badanie krwi Ci prawdę powie. No jeszcze możesz poczekac na rosnacy brzuchJestem załamana testy pokazują II krechy a lekarz mi mówi żebym sie nie nastawiała bo może błąd .... robiłam testy w 7-8 i 9 dpt oceńcie , myślicie ze jestem w ciąży?
Ok 14Jak długo ovitrelle pozostaje w organizmie ? 14 dni?
@adunnnia90 piekna fasolka
@Oska305 oswoilas sie juz z myślą ze bedziesz mamą? i jak u Ciebie? Jeden dzieciaczek czy dwa?
@Peugeotka36 jeeee widza, że nie ino jo tu ze śląska![]()
Cieszy mnie ten fakt
A to jo kapuja zech ty to se godosz ja Po slonsku? To lopowiedz cos
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
poza tym lekarz badał piersi i sprawdzał wyniki.Z gorszych wiadomości to dal mi jednak Clexan a te moje problemy z krzepliwoscia mowil że konsultowal to i ze lepiej włączyć ten lek.Wczoraj pierwsze wklocie i iii bolało jak cholera tzn.tak szczypalo,kurcze te zastrzyki do stymulacji wg mnie to luuuzz a to dziadostwo to niewiem może uda mi się dziś mniej boleśnie zobaczymy Dziewczyny, dziś nie ma wizyt, punkcji, transferów.
Życzę wam wszystkim udanego dnia.
Jeśli macie termin wizyty, ale jeszcze nie jesteście dopisane - zapraszam![]()