Mnie miał przygotowywać do in vitro ale w tym przypadku który mam teraz muszę poczekaćJa chodziłam, robił mi 2 iui, a teraz jestem w ovum po pierwszym transferze[emoji20] i szykuję się do crio.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie miał przygotowywać do in vitro ale w tym przypadku który mam teraz muszę poczekaćJa chodziłam, robił mi 2 iui, a teraz jestem w ovum po pierwszym transferze[emoji20] i szykuję się do crio.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nerwy wzięły górę. Nie mogę się uspokoić.Nie mogę przestac plakac. To jest jakas jedna wielka masakra. Każda kolejna porażka łamie coraz bardziej. Ja znów nie mam zadnych mrozaczków, muszę zaczynać wszystko od zera. Nie daje już rady
Kto jest twoim lekarzem?Ja też w bialym sie lecze, tylko ze my w Bocianie![]()
Jestem załamana testy pokazują II krechy a lekarz mi mówi żebym sie nie nastawiała bo może błąd .... robiłam testy w 7-8 i 9 dpt oceńcie , myślicie ze jestem w ciąży?
Do momentu gdy lekarz mi sie potwierdzi to jestem w stresie :-(
nie bądź w stresie, proponuję być raczej pełną nadzieji,Do momentu gdy lekarz mi sie potwierdzi to jestem w stresie :-(
NIe wiem po co moczu, u nas było chyba posiewowo, ale po to, że być może ty jeszcze nie masz a on ma i cię zarazi, albo zaraża cię co jakiś czas.Po co u mężczyzny robi się badanie moczu na chlymadia ureaplasma