M@gda
Moderatorka
Jak to? mnie położna cały czas usg brzusznym monitorowała i lekarz też patrzył na monitor.Kochana, a to po transferze dali ci zdjecie z usg.
Mi podczas transferu nikt nawet usg nie robil brzucha![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to? mnie położna cały czas usg brzusznym monitorowała i lekarz też patrzył na monitor.Kochana, a to po transferze dali ci zdjecie z usg.
Mi podczas transferu nikt nawet usg nie robil brzucha![]()
odsyłam cie do kalkulatora beta hcg. Ale beta ma sie podwajac co ok 2 dni wiec wg mnie jest okDziewczyny dziś przestały mnie bolec jajniki i piersi i oczywiście w panice dzwonie do lekarza. Kazała mi zrobić bete i wyszła 5536.00 w sobotę była 634. Lekarka mówi że dobry wynik ale bardzo dużo skoczyła beta... Czy nie uważacie że przyrost jest za duży!?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam 3 razy dziennie luteine dopochwowo i mały kłopot się pojawił. Pieczenie i bol. Czy można temu jakoś zaradzić? Boję się infekcji. Bardzo dbam o higienę i uważam ż z tym aplikatorem, ale ciągle coś tam mi wycieka i tylko podrażnia
U nas tez nie robią usgJak to? mnie położna cały czas usg brzusznym monitorowała i lekarz też patrzył na monitor.
Dokładnie takWskakujesz na samolocik, dr wsuwa cewniczek, wstrzykuje zarodeczek, leniuchujesz parę minut i do domku z kropeczką[emoji4]
Ja też się czułam okresowo kilka dni po zabiegu to nic nie znaczy.Dziewczyny transfer miałam w poniedziałek a dziś tak źle się czuję jakbym lada chwila miała okres dostać[emoji22]
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
U nas tez nie robią usg
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Dopiszę cie, ale to dziwne, może po prostu jesteś w złej zakładce??
Ja w monitor nie patrzyłam, bo był tak ustawiony, żeby lekarz dobrze widział. Ja widziałam tlyko bok.To na jakiej podstawie wiedza ze zarodek jest w macicy? Patrzac tylko w pipke....?
Tez mialam usg caly proces transferu i widzialam je w pipetce i Po widzialam je na monitorze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom