Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sliczne malenstwa ❤❤Oto moje dwie Kruszynki, serduszka widziałam jeszcze nie słyszałam ale biły pięknie, mocno obydwa ❤❤
Dziewczyny pobeczałam się....
Super[emoji4] Gratulacje. Obyło się bez in vitro. Dbaj o Siebie i o maleństwo[emoji8]Jestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cudwrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu
teraz pozostaje tylko modlitwa zeby za te 10 dni wszystko było ok
![]()
Gratulacje kochanaMam wynik bety .....13 dzień po crio 395,6 :-) jeszcze nie wierzę !
Lekarz chyba wie robi choć Ja na początku czula bym sie bezpieczniej z progesteronem. Jak widać cuda sie zdarzajaJestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cudwrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu
![]()
To mój drugi transfer, sama nie wiem, lekarz radzi jedną kropeczke, a ja bym chciała zwiększyć szanse... boję się porażkiDzięki! Tak, wzięłam jedna. Mam jeszcze jedna zamrożona w pierwszej klasie a kilkanaście w klasach 1-2 i 2-3 bedzie obserwowanych do piątej doby. Mam nadzieje, ze jeszcze uda sie znaleźć jakieś zdolne do zamrożenia. A Ty ile weźmiesz?
Jak miałas progesteron 25, to wysokoJestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cudwrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu
![]()
Dziekuje :* i przesyłamy Wam pozdrowieniatrzymam kciuki za kropusia !!!
Hej ja chodzę do dr pierzynskiego jest cudowny dzięki niemu jestem teraz w ciazy. Ale z tego co wiem on przyjmuje tylko prywatnie