reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cud :):) wrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu:( teraz pozostaje tylko modlitwa zeby za te 10 dni wszystko było ok :)
Super[emoji4] Gratulacje. Obyło się bez in vitro. Dbaj o Siebie i o maleństwo[emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem cały czas w szoku , dwa lata starań a tu taki cud :):) wrociłam niedawno od lekarza powiedział ze przyrost bardzo ładny ale jest to bardzo młoda ciąża bo jeszcze nie widać pęcherzyka, mamzgłosic sie do niego za 10 dni. Progesteronu nie kazał mi brać nie wiem czemu:( teraz pozostaje tylko modlitwa zeby za te 10 dni wszystko było ok :)
Lekarz chyba wie robi choć Ja na początku czula bym sie bezpieczniej z progesteronem. Jak widać cuda sie zdarzaja ;)

Dzięki! Tak, wzięłam jedna. Mam jeszcze jedna zamrożona w pierwszej klasie a kilkanaście w klasach 1-2 i 2-3 bedzie obserwowanych do piątej doby. Mam nadzieje, ze jeszcze uda sie znaleźć jakieś zdolne do zamrożenia. A Ty ile weźmiesz?
To mój drugi transfer, sama nie wiem, lekarz radzi jedną kropeczke, a ja bym chciała zwiększyć szanse... boję się porażki

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Jak miałas progesteron 25, to wysoko :) ja miałam poniżej 10 :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry