Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nie mam brązowe plamienie nie było tego dużo , ale zaczynam się martwić :/ i trochę boli mnie podbrzusze .
Trzymam kciuki, żeby nowa karma i zastrzyk wyeliminowały problem posikiwaniaMadzia dzisiaj byłam na drugiej wizycie u wet z kocurem, z krwi nic, nie ma stanu zapalnego, ale po USG okazało się że jest piasek na pęcherzu, dlatego karma specjalisytyczna na problemy moczowe i zastrzyk na rozpuszczenie piasku, mogł to być powód posikiwania, zobaczymy czy się poprawia ponadto 2 kg nadwagi póki co
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A posikuje Ci poza kuweta regularnie?Madzia dzisiaj byłam na drugiej wizycie u wet z kocurem, z krwi nic, nie ma stanu zapalnego, ale po USG okazało się że jest piasek na pęcherzu, dlatego karma specjalisytyczna na problemy moczowe i zastrzyk na rozpuszczenie piasku, mogł to być powód posikiwania, zobaczymy czy się poprawia ponadto 2 kg nadwagi póki co
A różnie, tydzień kuweta, tydzień gdzie popadnie, a masz jeszcze jakaś radę? Jak leczenie nie poskutkuje to ja nie wiem; (wszystkiego już próbowałamA posikuje Ci poza kuweta regularnie?
To jest takie mega delikatne plamienie. W południe na wkladce miałam delikatnie polprzezroczyste kawowe slady. Pozniejszym popoludniem juz takie mini mini. wczoraj w poludnie pierwszy raz zauwazylam.Wg mnie jak plamisz to cos sie dzieje. Ja bym lezala.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A rozważasz jakiś czynnik psychiczny? Nasz kot posikiwal jak wyjechaliśmy na wakacje i tez jak zamykaliśmy ja na noc w osobnym pokoju z kuweta i miskami bo była bardzo głośna w nocy i nas budziła.A różnie, tydzień kuweta, tydzień gdzie popadnie, a masz jeszcze jakaś radę? Jak leczenie nie poskutkuje to ja nie wiem; (wszystkiego już próbowałam