agusiaa900
Zaciekawiona BB
Zanim podeszlam do in vitro bylam stymulowana gonalem fHej. Jestem tu nowa. Byłam stymulowan a gonalem do zapłodnienia naturalnego, nie invitro. szukam mam które miały podobna sytuację. Mam parę pytań
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zanim podeszlam do in vitro bylam stymulowana gonalem fHej. Jestem tu nowa. Byłam stymulowan a gonalem do zapłodnienia naturalnego, nie invitro. szukam mam które miały podobna sytuację. Mam parę pytań
Ja dostałam książkę napisaną przez mojego lekarza i tam jest ze 400 dziennie
Ja mam bóle i skurcze. Nospa i lezenie.Hej dziewczyny...
Jak już wczoraj czułam się lepiej i wieczorem kładłam się bez skurczy to mimo wszystko rano lutinus wypłynął podbarwiony krwią, w ciągu dnia jest czysto tylko zawsze rano, i teraz walczę od jakoś 2h ze skurczami brzucha, mam już rozpisana spasmolina(lek na receptę rozkurczowy) co 6h, do tego nospę 2xdziennie gdzieś między tymi lekami to biorę o 9:00 i 21:00 i mimo tych leków te skurcze. Jeszcze mogę wziąć paracetamol tak mi pani doktor powiedziała... Boję się że kiedyś nie będę mogła nad nimi kompletnie zapanować i moje dzieci mnie opuszczą
Czy któraś z Was też ma takie skurcze? Może macie jakąś radę dla mnie jak sobie z tym poradzić?
Dziewczynki mam pytanko orientuję się któraś do którego tygodnia bierze się encorton?
U mnie zdecydowal lekarz...schodzilam z dawki stopniowo...Dziewczynki mam pytanko orientuję się któraś do którego tygodnia bierze się encorton?
U mnie zdecydowal lekarz...schodzilam z dawki stopniowo...
ug- mikrogram, ja biorę 15 mg I to jest dawka na receptę
Witaj,Hej. Jestem tu nowa. Byłam stymulowan a gonalem do zapłodnienia naturalnego, nie invitro. szukam mam które miały podobna sytuację. Mam parę pytań
Hej dziewczyny:* mam do Was bardzo ważne pytanie.otóż zaczynam krótką stymulacje i czekałam na okres ale od wczoraj plamie, tzn wczoraj tylko rano caly dzien nic i dzisiaj tak ze nosiłam cały dzień wkładkę i to byly raczej brazowawe uplawy.Mam zacząć brać poregon od drugiego dnia cyklu ale nie krawie jeszcze.Który dzien mam przyjac jako pierwszy?
M8alam ten sam problem pytałam lekarza i za 1 dzień uznajemy krwawienieHej dziewczyny:* mam do Was bardzo ważne pytanie.otóż zaczynam krótką stymulacje i czekałam na okres ale od wczoraj plamie, tzn wczoraj tylko rano caly dzien nic i dzisiaj tak ze nosiłam cały dzień wkładkę i to byly raczej brazowawe uplawy.Mam zacząć brać poregon od drugiego dnia cyklu ale nie krawie jeszcze.Który dzien mam przyjac jako pierwszy?